Cea mai buna dintre STELE
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Cea mai buna dintre STELE
As dori o recomandare pentru o mulineta shimano stela 2500
O voi folosi la salau , in principal pe lacuri jig pana in 10 gr, si eventual pe rauri mari dar mai rar
Doresc o parere despre modelul pe care-l cunoasteti si motivul pentru care-l recomendati.
Niste pareri cat mai rapide m-ar ajuta mai e putin pana la targ.
Multumesc.
O voi folosi la salau , in principal pe lacuri jig pana in 10 gr, si eventual pe rauri mari dar mai rar
Doresc o parere despre modelul pe care-l cunoasteti si motivul pentru care-l recomendati.
Niste pareri cat mai rapide m-ar ajuta mai e putin pana la targ.
Multumesc.
Re: Cea mai buna dintre STELE
FE
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Din cate am citit multi lauda FI-ul , de ce e mai buna FE (sa-mi fac o idee)?
-
- veteran
Caută un shimano aspire fa, am mai văzut, rar, cite una la vînzare.Nu ştiu cum merge stela dupa 6-7ani de pescuit în condiţiile descrise de tine,dar de aspire nu s-a plîns nimeni.
Presupun ca faci comparatia pt a te indrepta catre zona sh, deoarece noua gasesti doar fi. Dintre modelele vechi cred ca cea mai buna e cea mai noua, adica fe. Am doua fi la care nu am nimic de reprosat.nimic!!
Steaua bucuresti, cea mai buna dintre stele. Sau steaua rosie belgrad.
Stela Milenium... 

Am hotarat si eu FI 2500sosoktm scrie:Presupun ca faci comparatia pt a te indrepta catre zona sh, deoarece noua gasesti doar fi. Dintre modelele vechi cred ca cea mai buna e cea mai noua, adica fe. Am doua fi la care nu am nimic de reprosat.nimic!!

- hegedusalin
- veteran
O decizie inteleapta.