Ce substrat...???
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- exu...
- utilizator constant
Ce substrat...???
Ce substrat prefera salaul, pe unde'ar trebui cautat pe'o balta, pe unde p'un rau, in curent sau aiurea 

ÃŽmi plac peştele...
sustrat tare,chiar pietros,fara namol,praguri pe care asteapta ceea ce-i aduce curentul.
parerea mea...sa vedem ce zic "profesorii" in ale salaului
parerea mea...sa vedem ce zic "profesorii" in ale salaului

Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- veteran
pe rau l-am vazut ca patruleaza de-a lungul malului,in amonte si-n aval.s-a prins vara,ziua in amiaza mare,de regula pe apa tulbure.
pe lac am vazut ca dimineata are obiceiul de a se ridica din adanc si de a da in bancurile de pestisori care sar in aer de zic ca nadeste cineva in jurul tau.
daaaar.....degeaba stabilim niste criterii/reguli,singura regula pe rauri este ca nu exista nici o regula
pe lac am vazut ca dimineata are obiceiul de a se ridica din adanc si de a da in bancurile de pestisori care sar in aer de zic ca nadeste cineva in jurul tau.
daaaar.....degeaba stabilim niste criterii/reguli,singura regula pe rauri este ca nu exista nici o regula

Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- veteran
-
- veteran
- exu...
- utilizator constant
Am intrebat asta, deoarece am fo' p'o balta, unde stiam ca este salau, dar pescuind intr'o zona maloasa (este noroiu' pana la genunchi), cu adancimea apei, de sub 1m, vizand crapu', noaptea, am incercat si chiar am prins, salau...nu prea mi'a venit a crede la inceput, insa n'a fost un accident, am luat mai multi... in linistea noptii, auzeam niste zgomote pe suprafata apei, ca si cand cineva ar arunca o piatra, da dese rau...atunci cand puneam farurile pe apa, se vedeau obletii sarind, insa nu era zgomotu' care se auzea in intuneric...mai tarziu am dedus, ca erau atacuri de salau...treaba e ca in zona maloasa, nu mai mere jigu'...
ÃŽmi plac peştele...
- Stefan Tudose
- Moderator