Danoc scrie:exu... scrie:
naluca=vobler 15-20cm

Cam cu asa ceva dau ei...e drept. Nu au asa multe capturi pe lacurile de la noi unde au facut demonstratii, dar dupa cum au declarat, ei cauta doar pestele mare, capturi capitale.
Plus ca in general pescuiesc pe ape super bune, cu exemplare deosebite.
Dar am vorbit cu oameni care folosesc si la noi asemenea voblere si sa stii ca in Delta au rezultate bune, desi te cam sperii cand le vezi. Oricum, anul viitor in Delta vreau sa testez si eu niste voblere de 20 cm.
Ai de grija frate...daca te vede careva si te filmeaza, ajungi la camera de ras...star tv
Binenteles ca dau rezultate, acolo unde este peste mare, un coleg de la Giurgiu, a gasit in burta unei stiuci de 83 cm, un caras de 300 gr, ori vobleru' ala e mic copil, pe langa carasu' de 300...doar ca ne umfla rasu', pt ca nu suntem obisnuiti, cu monstrii aia de naluci...in mod normal, orice stiuca la kil si peste, il va ataca, mai depinde si de anotimpu' in care pescuiesti...
Pestii mici...uneori dand la copca, ii gasesti iesind sa ia aer, da' asta e valabil doar pt oblete si doar in zilele insorite, inoata la suprafata copcii, fiind apa mai calda...caraselul, mananca, daca i'o dai la bot, babusca este activa, tot timpul, de boarta si celalti guvizi, habar n'am...oricum nu este valabila teoria, pe care'am auzit'o, conform careia,
pestele de talie mica, moare iarna
ÃŽmi plac peştele...