Cazare CUPA SALMO

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

dr.pike
Moderator
Moderator

Cazare CUPA SALMO

Mesaj de dr.pike » 30 Sep 2005, 17:14

Oameni buni, datorita mai multor zvonuri care le-am prins din zbor prin Cluj, as dori si eu sa ma lamureasca cineva ce e cu cazarea la Sacalaia!
Am inteles, conform zvonurilor ( :) ) ca motelul de la SIC e ocupat pentru straini (asa multi vin? - eu stiam doar de reprezentantii SALMO din Polonia), si ca virgula casutele de la Sacalaia sunt rezervate toate deja, in aceste conditii singura alternativa ramanand cortul (!?). De aceea doresc niste informatii, daca, evident, vreunii dintre voi sunteti la curent cu aceasta problema! Vreau sa mentionez ca cel ce mi-a spus aceste lucruri este un pescar batran, serios si "harsit" prin concursuri, de aceea am inclinat sa ii dau crezare. Nu vreau sa ii dau numele deoarece nu vreau sa il implic in vreo polemica daca tot ce a auzit el este eronat !!!
Oricum 180 RON mi se par suficienti bani ca sa se gaseasca si alta solutie de cazare decat cortul (nu uitati - concursul e in octombrie si prognozele meteo nu sunt dintre cele mai optimiste)

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 30 Sep 2005, 19:32

Dr.Pike,
Uite care este treaba.
Exista cabana AJVPS-ului de la Sacalaia si corturi care sunt corturi militare cu paturi suprapuse deci nu se va dormi in cort pe jos,nu te speria nu vrem sa imbolnavim pe nimeni.Din ultima discutia avuta cu Andrei stiu ca se vor aduce paturi de la un sputal din zona,deci stai linistit.
Nu stiu care pescar din zona ti-a spus dar cred ca a fost eronat imformat.
Ziceai de motelul de la Sic ca e rezervat pentru straini? e rezervat pentru Polonezi si pentru Vipuri,Oficiali etc.etc,care sunt in jur de 50 de persoane.Deci nu s-a retinut un motel doar pentru doi polonezi care probabil vor veni cu sotiile.
Sper ca mesajul meu este in masura sa te linisteasca.
Cu respect,

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 02 Oct 2005, 09:05

Mersi de lamuriri...intr-adevar m-am linistit :). Ne vedem la Sacalaia
Respecte

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 02 Oct 2005, 18:00

mrvily scrie: Din ultima discutia avuta cu Andrei stiu ca se vor aduce paturi de la un sputal din zona,deci stai linistit.
Dr Pike:te-ai linistit cand ai auzit ca vei dormi pe un pat de spital??? :shock: :lol:

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 03 Oct 2005, 08:47

Cum sa nu ma linistesc? Mai ales daca se gaseste si vreo asistenta sexoasa care sa imi faca masaj dupa oboseala acumulata in drilul cu monstrul.... :D

sanyi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sanyi » 03 Oct 2005, 13:43

salut
doctore cu treaba cu asistenta sunt si eu deacord dar treaba cu oboseala dupa monstru nu o mai cred :lol:
am auzit ca vor fi si asitente caci este un concurs mai lung de 24 de ore unde trebuie asigurat asa ceva dar ea va fi 160 inalt 120 lat si 65 "vechi"
:lol:
as avea si eu o intrebare pt cei ce stiu, cate persoane incap intr-un asfel de cort
salut

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 03 Oct 2005, 13:58

Ai punctat corect Sanyi!!! Chiar asa, si pe mine ma intereseaza cate persoane nu vor putea dormi din cauza sforaitului meu :D
PS Sanyi, poate is vreo 3 asistente care impreuna sunt "vechi" de 65 de ani...adica, cumulat...ca atunci ma sacrific si le permit sa imi faca masaj in grup :D

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 04 Oct 2005, 00:36

dr.pike scrie:Cum sa nu ma linistesc? Mai ales daca se gaseste si vreo asistenta sexoasa care sa imi faca masaj dupa oboseala acumulata in drilul cu monstrul.... :D
numa' sa-ti nu-ti vina vreo "sexoasa" cu talie de butcher....ca nu te vad bine... :lol:

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 04 Oct 2005, 08:19

Michael, la talia mea e numai buna :D

sanyi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sanyi » 04 Oct 2005, 11:10

salut
doctore dar de vre-o 2-3 "tail dancer" cu niste intrari "countdown" ce parere ai :lol: :lol: :lol:
salut

Scrie răspuns