Caut informatii
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Caut informatii
La ce se prinde ?tiuc? mai bine la M?gura Buturugeni
Re: Caut informatii
La....insisten??, din p?catebursuc scrie:La ce se prinde ?tiuc? mai bine la M?gura Buturugeni
Mai ciufuta stiuca ca cea de pe Buturugeni....n-am întâlnit
P.s. Cel mai bun sfat ti-l da Nea Onel (administratorul baltii-il gasesti zilnic acolo), bun pescar de ?tiuc?
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
A?a este ciufta r?u daia caut info poate sunt al?ii mai cu experienta .eu am stupina în Buturugeni si fug mai mereu acolo dar f?r? rezultate .Administratorul în fiecare zi are alta idee.
Sunt zile în care pestele e foarte apatic. Am avut zile la spinning dup? ?tiuc? în care n-am avut nici un atac, indiferent de n?luc?, strun? metalica sau fluorocarbon, am folosit chiar ?i uleiuri cu diferite arome. Am încercat toate locurile consacrate sau noi, am schimbat viteza de recuperare, jocul n?lucii ?i chiar adâncimea. Nimic. Iar în alte zile parc? sunt turbate: scuturam shadul lâng? barca, deasupra apei sa scap de verdea?a de pe el ?i cum?tra zbang, a ?â?nit de sub barca ?i a insfacat n?luca de la 20-25 cm deasupra apei. Cel mai frumos atac pe care l-am avut vreodat?. Când nu mânc?, n-o prinzi! P?rerea mea!
-
dermacultura
- utilizator nou

Stiuca putina. Se prinde greu la orice. Acum as da cu shad Mann's de 5 cm, cu jig 1/0 de 3, maxim 5 grame. Sunt putine stiuci, procentual sunt multe marle. Nu-i arata lui Onel shadurile motoroil ca se milogeste sa ii dai si lui vreo cateva:)
mersi mult de pont maine poate dau o fuga si acolo cand vin de pe Neajlov
.............la 220W(oblere) de "n" luate cate "k" variante de O(scilante)
......manuite cu pricepere si indemanare..... asta in cazul in care mai este stiuca prin zona.......
Daca nu, I don't know.... poate incerci in alta parte 
...........lasand gluma la o parte, eu peste tot unde merg si locul tine stiuca, incerc pt. inceput 3 naluci: 1. OSCILANTA Dolinger auriu-argintiu 13g, 2. OSCILANTA Linx nr.2 argintiu, 3. SALMO Slider 7cm floating - yellow sau red tiger..........

...........lasand gluma la o parte, eu peste tot unde merg si locul tine stiuca, incerc pt. inceput 3 naluci: 1. OSCILANTA Dolinger auriu-argintiu 13g, 2. OSCILANTA Linx nr.2 argintiu, 3. SALMO Slider 7cm floating - yellow sau red tiger..........
< º))))><