Caut informatii
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Caut informatii
La ce se prinde știucă mai bine la Măgura Buturugeni
Re: Caut informatii
La....insistență, din păcatebursuc scrie:La ce se prinde știucă mai bine la Măgura Buturugeni

Mai ciufuta stiuca ca cea de pe Buturugeni....n-am întâlnit

P.s. Cel mai bun sfat ti-l da Nea Onel (administratorul baltii-il gasesti zilnic acolo), bun pescar de știucă

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Așa este ciufta rău daia caut info poate sunt alții mai cu experienta .eu am stupina în Buturugeni si fug mai mereu acolo dar fără rezultate .Administratorul în fiecare zi are alta idee.
Sunt zile în care pestele e foarte apatic. Am avut zile la spinning după știucă în care n-am avut nici un atac, indiferent de nălucă, strună metalica sau fluorocarbon, am folosit chiar și uleiuri cu diferite arome. Am încercat toate locurile consacrate sau noi, am schimbat viteza de recuperare, jocul nălucii și chiar adâncimea. Nimic. Iar în alte zile parcă sunt turbate: scuturam shadul lângă barca, deasupra apei sa scap de verdeața de pe el și cumătra zbang, a țâșnit de sub barca și a insfacat năluca de la 20-25 cm deasupra apei. Cel mai frumos atac pe care l-am avut vreodată. Când nu mâncă, n-o prinzi! Părerea mea!
-
- utilizator nou
Stiuca putina. Se prinde greu la orice. Acum as da cu shad Mann's de 5 cm, cu jig 1/0 de 3, maxim 5 grame. Sunt putine stiuci, procentual sunt multe marle. Nu-i arata lui Onel shadurile motoroil ca se milogeste sa ii dai si lui vreo cateva:)
mersi mult de pont maine poate dau o fuga si acolo cand vin de pe Neajlov
.............la 220W(oblere) de "n" luate cate "k" variante de O(scilante)
......manuite cu pricepere si indemanare..... asta in cazul in care mai este stiuca prin zona.......
Daca nu, I don't know.... poate incerci in alta parte 
...........lasand gluma la o parte, eu peste tot unde merg si locul tine stiuca, incerc pt. inceput 3 naluci: 1. OSCILANTA Dolinger auriu-argintiu 13g, 2. OSCILANTA Linx nr.2 argintiu, 3. SALMO Slider 7cm floating - yellow sau red tiger..........

...........lasand gluma la o parte, eu peste tot unde merg si locul tine stiuca, incerc pt. inceput 3 naluci: 1. OSCILANTA Dolinger auriu-argintiu 13g, 2. OSCILANTA Linx nr.2 argintiu, 3. SALMO Slider 7cm floating - yellow sau red tiger..........

< º))))><