Cateva sfaturi utile - baitcast
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Cateva sfaturi utile - baitcast
Pescuiesc la spin si as vrea sa incerc si la cast
Doresc sa achizionez o lanseta si o mulineta clasa medie de inceput.
Cateva sfaturi utile va rog sa-mi dati.
Doresc sa achizionez o lanseta si o mulineta clasa medie de inceput.
Cateva sfaturi utile va rog sa-mi dati.
-
- veteran
Re: Cateva sfaturi utile - baitcast
Chiar si pentru inceput, nu iti cumpara o mulineta de baitcasting ieftina, incearca mulinete ca Abu Garcia Orra 2 SX sau Shimano Curado. Cu o mulineta slaba nu vei putea arunca.
Multa rabdare la inceput ... 

Va multumesc pentru sfat,iar ca lanseta ce spuneti.
O lanseta de clasa medie e ok...nu e chiar asa de importanta la inceput ca si mulineta,depinde de cat vrei sa cheltui...sfatul meu e St.Croix,Gloomis,lamiglas,kistler,oricare pana in 100 euro , eu prefer sa fie Fast .
Cu ce naluci vrei sa dai?Draqe scrie:Va multumesc pentru sfat,iar ca lanseta ce spuneti.
Daca vrei la voblere e una,dar daca vrei la jig...ups,aici e alta treaba,trebuie ceva mai de calitate,deci buget mai mare

Ma poti suna maine si iti explic mai multe la telefon.
Fir intins!
Suli,suli scrie:O lanseta de clasa medie e ok...nu e chiar asa de importanta la inceput ca si mulineta,depinde de cat vrei sa cheltui...sfatul meu e St.Croix,Gloomis,lamiglas,kistler,oricare pana in 100 euro , eu prefer sa fie Fast .
Daca vrea sa dea la jig eu sunt de parere ca e mai importanta lanseta decat mulineta,desi nici aia nu trebuie neglijata sa poata arunca cu ea binisor,dar la 100 euro ce lansete spui tu in Romania nu prea cred

Fir intins!
Asa e Sami e important la ce da cu lanseta...eu ma gandeam la ceva secondhand dar de marca mai cunoscuta,de noi nu gaseste in Romania la pretul acesta dar pe forum cred ca ar gasi...