Am luat caras la o rotativa dam ( 2 sau 3 nu mai stiu exact) ocazie cu care mi-am rupt un bat spro de spin. Admiram intimplarea cu pretenarul si la o lansare a pretenarului mi-a retezat virful, am crezut ca-l omor.
In acelasi loc am luat o mreana de 300g la vobler b1 de 3 cm de spate, am crezut ca-i captura vietii, imi tremurau ghioceii nu alta, dar totul s-a terminat cu bine, mreana in apa si voblerul in curent!!!
CARAS PRINS LA VOBLER!?!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Paul Adrian
- veteran
Paul Adrian
http://fishingclub.iony.ro/
http://fishingclub.iony.ro/
la vobler de 2.5 am prins 2 scobari ( de 1 kg shi de 1.5 kg ) shi un porcusor, ulterior am aflat ca pe somes se impla destul de frecvent sa prinzi scobar la vombler
, acuma eu ce sa cred
ca scobaru mare ii "semirapitor" ( ca sa zic asha) sau de foame manca shi "lemne"
langa zalau este un lac unde crapu mare se prinde la bucata de peste ( cei din zona sthiu
)
parerea mea de amator ca pestii dupa ce ajung la anumite dimensiuni incep sa_i pape pe cei mici.. daca fac asta de plictiseala sau ca le este foame asta nu sthiu

langa zalau este un lac unde crapu mare se prinde la bucata de peste ( cei din zona sthiu

parerea mea de amator ca pestii dupa ce ajung la anumite dimensiuni incep sa_i pape pe cei mici.. daca fac asta de plictiseala sau ca le este foame asta nu sthiu

amator de spinning
ca sa primesti un sarut de la o miss
ca sa primesti un sarut de la o miss
- Danoc
- utilizator constant
Porcusor, rosioara, mreana, obleti...se prind frecvent la artificiale.
Scobarul intra si el...dar peste o anumita dimensiune.
La crap si caras acest comportament nu este dat doar de dimensiunea pestelui, ci si de suportul nutritiv al respectivei ape. In apele sarace in hrana proteica, acestia isi cauta resursele proteice vanand specii mai mici.
Scobarul intra si el...dar peste o anumita dimensiune.
La crap si caras acest comportament nu este dat doar de dimensiunea pestelui, ci si de suportul nutritiv al respectivei ape. In apele sarace in hrana proteica, acestia isi cauta resursele proteice vanand specii mai mici.