danr scrie:pe frontpage puteti admira o poza pusa de Jean, cu un calcan prins la grub verde
jean, calcanul trage regulat la jig ?
baieti, daca e asa, ne reprofilam pe jigging la calcan

Dane,
Daca ai placere si timp da o fuga in Houston si-ti voi oferi ocazia sa vezi cum se prinde flounder-ul la jig .... Pot sa-ti spun ca in aceeasi zi in afara de calcanul din poza am mai prins peste 40 de calcani(la JIG 1/8 OZ.cu BERKLEY GULP MINNOW GRUB 2INCH,CHARTREUSE-NU VERDE!!!) din care am retinut 10 bucati cat e limita legala zilnica,restul fiind sub dimensiunea legala in Texas de 14 inch(35,56 cm) la care se poate retine acest peste.Si o sa-ti mai spun ceva ce ti se va parea ciudat,in aceeasi zi multi care pescuiau cu pestisor viu mai mult au ....pazit apa!!!!
Daca nu gasesti timpul necesar sa te deplasezi in Houston,poate ai timp sa vizitezi web-site-ul :
www.Fishingworld.com unde,daca cauti in arhiva,poti citi doua articole scrise de Ed SNYDER ,care poate te vor convinge:
-"Flounder Fishing- With An International Flare"
-"Houston Angler Catches & Releases Possible World Record"
S-auzim numai de bine.....si poate de FIRE INTINSE spre ...America!!
Cu stima pescareasca (nu minciuni pescaresti ),
Jean Scurtu
P.S.Baieti daca la indemnul lui Dan va reprofilati pe jiging la calcan presupun ca va-ti propus sa va stabiliti in alte tari deoarece dupa cate stiu turcii s-au indragostit atat de mult de calcanul romanesc incat l-au dus aproape pe tot la ei acasa!!!