Buzzbait pe vreme rea?!
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Buzzbait pe vreme rea?!
Acum o saptamana a fost vreme ploioasa si-am luat doua stiuci cam la un kg la buzzbait Booyah. Largemouth bass (locuiesc in US) am luat la asa ceva indiferent de vreme, dar stiuca numai atunci. E vreo corelatie intre conditiile meteo si naluca? In RO n-am facut niciodata spinning, prefer provocarea cleanului la naturale, dar aici nefiind cleni am trecut la spinning (in parte si datorita faptului ca, pe langa stiuca si salau, aici prinzi frecvent si bass--largemouth si smallmouth--si mai rar muskellunge). Daca invat sa prind stiuca, poate iau si cate un muskie (google muskellunge). E din familia stiucii insa se face mai mare si traieste numai in North America.
Salut. Buzzbait-ul este o naluca de reactie care produce vibratii puternice in apa si in special la suprafata apei,daca este recuperata repede. Pe timp rece si urat pestii nu prefera straturile superficiale ale apei ci stau la adanc unde nu ii deranjeaza nimic.Pe timp rece trebuie sa folosesti voblere sinking sau suspending dar si twistere pe jiguri ceva mai mari.
Numai bine. Mircea13
Numai bine. Mircea13