pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
andrei-ovidiu
- veteran

-
n-am contestat calitatea voblerelor Dady niciodata ci pur si simplu i-am dat omului o alta sugestie...eu cred ca asta e scopul acestui forum...sa ne diversificam arsenalul...omu poate vrea sau nu alte produse...nu ma intereseaza acest lucru...isi alege si pescuieste cu ce vrea!
ti-am mai spus ca eu una afirm si tu alta intelegi! ia-o si tu asa cum spun nu cum interpretezi tu! chair nu stiu ce vrei tu personal de la mine...dar nici nu ma mai intreb pt. ca nu merita osteneala!
te-am deranjat cu ceva de iei foc asa

-
MAREAN
- junior

Bai ove, tu chiar ne crezi pe toti niste fraieri?!? Daca da, o sa iti deminstrez eu "
LIVE" contrariul!!! Nu mai juca pe smecherul pe forum k unii dintre noi te cunosc foarte bine si in viata de zi cu zi nu ti se prea permit mishtouri abureli. Oricum, cred ca de data asta ai pus capac.

-
legio1083
- veteran

-
mai baieti...n-are rost sa va certati.

Pana la urma asta e mirajul si totodata farmecul internetului . unii intra sa afle ceva nou, altii intra sa se destinda, unii sa arate ca ar fi ceea ce si-ar dori sa fie.. ect.
In fine. M-am agitat si eu ca prostul din cauza unor tampiti si n-am rezolvat nimic... A.... bada! Mi-am facut rost de cateva dureri de cap!
Go fishing!----------------------------------<*))))><
Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
-
andrei-ovidiu
- veteran

-
OK. o sa ma rezum doar la a discuta cu doar cativa forumisti si atat! daca asta se-ntelege nu pot sa ma opun!
-
legio1083
- veteran

-
hai sa nu fim copii... De dracu!

Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
-
andrei-ovidiu
- veteran

-
Poate am gresit si eu si am deranjat...cedez pt. ca chiar nu vreau sa ne purtam ca niste copii!
Imi cer oficial scuze pe forum fata de toti cei care s-au simtit jigniti sau ofensati de ideile si parerile mele!
Cam atat am mai avut de spus pe marginea acestui subiect! PUNCT!
Numai bine!
-
alex_a
- utilizator nou

Nu am incercat voblere pilula . Cine le face ? Dati-mi si mie un site ceva !
Oricum cu vobler Dady am prins in afara de bibi si mult clean si ceva marlite, strapazani si chiar obleti. Multumesc pentru informatie .