in primul rand,multumesc pt raspunsuri (ajutor)
balta este bine pazita,nu prea are cum sa o braconeze sau sa fure peste cineva
balta nu comunica cu nici o alta apa
este balta de la fosta fabrica de caramida din Santana(20 km de Arad)
pescuitul o sa fie in sistem C&R
pretul de 6 ron/buc nu mi se pare chiar asa mare daca au deja 15-20 cm
noua ne-a fost frica ca pestele sa nu moara peste iarna,deoarece cam in fiecare iarna prin lunile ianuarie si februarie apa ingheata
ar fi pacat sa nu se reuseasca popularea cu bass,dupa ce m-am chinuit aproape 2 ani sa-l conving acest lucru
si inca ceva balta mai are mult salau si destul somn
BASS-ul in Romania
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Imagini frumoase, locuri frumoase bagati albituri en gross sa aiba ce manca strapii si mustacioasii
..., au fost niste zvonuri pe la primavara ca au fost niste populari clandestine si pe la Arad, nu stiu exact locatia si nici siteul pe unde am citit dar scormoneste un pic cu google si poate reusesti mai rapid ca mine ...
Pentru detalii amanuntite si acte necesare intreaba pe Arapaima si Gyorg si ei au fost interesati o vreme si sunt in tema...

Pentru detalii amanuntite si acte necesare intreaba pe Arapaima si Gyorg si ei au fost interesati o vreme si sunt in tema...
M-a trezesc si io dupa un an...danr scrie:e mai frig in tarile vecine ca in canada ?nu exceleaza ca populatii pt ca au nevoie de temperaturi mai ridicate pt a creste dar nici nu au disparut

Bass sint vreo trei specii..si incepind de la frig la cald ,preponderenta e: smallmouth..care predomina in Canada si spre sud e din ce in ce mai rar...
Largemouth care e destul de redus la nord si predomina in sudul USA..
Si blackbass care deja e in zona tarponului(cu care si seamana teribil)adica ape calde rau.