balti si nu numai cu stiuca langa Sibiu
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
balti si nu numai cu stiuca langa Sibiu
Salutare, care stie ceva locuri de prins stiuca in apropiere de Sibiu?....balti, brate vechi...orice.
Multumesc
Multumesc
Re: balti si nu numai cu stiuca langa Sibiu
nu stie nimeni ! toata lumea in sibiu da dupa lostrita ! de fapt ce e aia stiuca ?
Serios nu te astepta sa iti spuna cineva ceva concret ca sa te poti duce direct la cules . ia Oltul la picior si da cu nalucile pe unde ti se pare ca ar sta stiuca si dupa ceva timp incepi sa inveti si chiar sa si prinzi . timpul de asteptare pina prinzi e relativ si tine foarte mult si de noroc .
Fir intins !
PS : balta lu ' Raul , balta lu' Gilu , balta lu" Iancu . toate cu plata , nu stiu cit costa si cita stiuca mai e ca nu ma mai intereseaza stiuca .

Serios nu te astepta sa iti spuna cineva ceva concret ca sa te poti duce direct la cules . ia Oltul la picior si da cu nalucile pe unde ti se pare ca ar sta stiuca si dupa ceva timp incepi sa inveti si chiar sa si prinzi . timpul de asteptare pina prinzi e relativ si tine foarte mult si de noroc .
Fir intins !
PS : balta lu ' Raul , balta lu' Gilu , balta lu" Iancu . toate cu plata , nu stiu cit costa si cita stiuca mai e ca nu ma mai intereseaza stiuca .
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
mersi wolf,ideea e ca am mai dat la avrig pe brat dar am luam numai "cutite", nu stiu sa fi fost una pana intr-un kg,si vreau ca la anu sa ma duc in mod special numai dupa stiuca
Eu am vazut stiuca pe barajul Scoreiu . Trebe barca.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
NU TE CRED ! sigur asta cu stiuca e doar o superstitie ca si gravitatiaZamfi scrie:Eu am vazut stiuca pe barajul Scoreiu .

io credeam ca trebuie musai J13 SFCZamfi scrie: Trebe barca.

un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
Razi tu razi da sa stii ca marul iti cade in cap!
Iar pe Scorei cica sunt "lostrite" frumoase .Pe Arpasu, este aici cineva care chiar a prins o "lostrita" legala! Cica de vreo 8 kg ...Tot din ...barca
Iar legat de J13 SFC e normala invidia...
Ps: ajutati mai omul ce naiba ca doar nu va prinde (chiar) toti pestii!

Iar legat de J13 SFC e normala invidia...

Ps: ajutati mai omul ce naiba ca doar nu va prinde (chiar) toti pestii!

cat de bine si de corect te exprimi tu cateodataZamfi scrie:Eu am vazut stiuca pe barajul Scoreiu . Trebe barca.

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
adiwolf scrie:cat de bine si de corect te exprimi tu cateodataZamfi scrie:Eu am vazut stiuca pe barajul Scoreiu . Trebe barca.
Colegu tot timpul sunt atent la exprimari

Buna incearca la Turnu Rosu, pe oltu mort sau la cascada,la sebes olt intri de la bradu pe,baraj si sant baltile vechi e plin de stiuca, dar nu mananca cea mare eu al luat doar marle.watts scrie:Salutare, care stie ceva locuri de prins stiuca in apropiere de Sibiu?....balti, brate vechi...orice.
Multumesc
Ms, laeniko poate ma duc weekendul asta sa incerc la turnu rosu