Balta cu rapitor.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Balta cu rapitor.
Buna.
Am si eu o nelamurire...: Am mers pe multe balti destul de mici. 50m pe 50m. insa m-am gandit ca s-ar putea sa fie vre-un rapitor prin zona, insa nu am vazut nici un atac la suprafata. sau macar sa zici ca este activitate .... nimic,nimic... Intrebarea e: se poate ca o balta cu rapitor, sa fie ,,linistita'' ? adica sa stai prin apropiere si sa nu vezi nici un atac .. ?
Nu am pescuit pe balta aceea... Probabil o sa ziceti toti... ,,dute si pescuie, si o sa vezi daca este'' insa as vrea sa imi fac o idee,sa stiu daca am dreptate.. eu baltile pe care am pescuit, unde era rapitor, am, mai vazut atacuri...
Deci: se poate ca o balta sa ,,tina'' rapitor, si sa nu vezi nici macar un atac pe la suprafata.. ?
Vi-as fii reunoscator daca vi-ati spune parerea.
O zi buna va doresc.
Am si eu o nelamurire...: Am mers pe multe balti destul de mici. 50m pe 50m. insa m-am gandit ca s-ar putea sa fie vre-un rapitor prin zona, insa nu am vazut nici un atac la suprafata. sau macar sa zici ca este activitate .... nimic,nimic... Intrebarea e: se poate ca o balta cu rapitor, sa fie ,,linistita'' ? adica sa stai prin apropiere si sa nu vezi nici un atac .. ?
Nu am pescuit pe balta aceea... Probabil o sa ziceti toti... ,,dute si pescuie, si o sa vezi daca este'' insa as vrea sa imi fac o idee,sa stiu daca am dreptate.. eu baltile pe care am pescuit, unde era rapitor, am, mai vazut atacuri...
Deci: se poate ca o balta sa ,,tina'' rapitor, si sa nu vezi nici macar un atac pe la suprafata.. ?
Vi-as fii reunoscator daca vi-ati spune parerea.
O zi buna va doresc.
-
- veteran
pot fi rapitori in balta aceea chiar si fara sa fie atacuri pe care sa le vezi. eu chiar astazi am luat o marlita intr-o "baltaoaca" in care 3 ore cat am pescuit nu am vazut nici macar o miscare de ceva, daramite un atac de rapitor.
si cum a spus tudor poate ai prins o perioada in care rapitorul nu a atacat.
si cum a spus tudor poate ai prins o perioada in care rapitorul nu a atacat.
Nihil Sine Deo
-
- veteran
Fario...te referi ziua....ca noaptea , e alta treaba...drept ca nu prea le vezi...dar le auzi...si inca cum:)..Somnul, cel putin. Am vazut atacuri de somn, dimineata si reara...deja/inca era lumina.
Daca este doar salau sa zicem in balta respectiva...poti sa nu vezi, nici un atac...daca are si destula adancime.
Daca este doar salau sa zicem in balta respectiva...poti sa nu vezi, nici un atac...daca are si destula adancime.
-
- utilizator constant
Sunt de acord cu cei de mai sus, adica poate fi rapitor in balta fara sa vezi miscari. Am fost intr-o vara pe bratul Sf- Gheorghe, prindeam avat unul dupa celalalt, la fiecare aruncare aveam atac, dar nu am vazut nici o miscare pe suprafata apei, deloc. Si avatul de obicei isi face simtita prezenta.
Trebuie insistat...
Trebuie insistat...

cu 10 zile in urma, am fost pe Dunare in zona pe care am batut-o toata vara, cand erau sute de atacuri in suprafata. acum - nici urma! cu toate astea, am prins mai multi avati, sus, decat in oricare zi din anul acesta! deci, momentul... nu cred insa ca se poate, daca ai urmarit o apa vreme mai indelungata, sa nu vezi atacuri