Avatul toamna!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- serbanhbk!!
- veteran
Avatul toamna!
Pe raul Sieu din BN exista o portiune de vreo 30 de metri lungime, cu adancimi de pana la 3 metri unde de fiecare data cand pescuiesc vad o multime de avati sarind, unii chiar mai mari de 4kile.Nu am reusit sa prind niciunul mai mare de 500g.Ce ar trebui sa folosesc? 

sau o rotativa sau o oscilanta sau un vobler sau un jig
sper ca am fost destul de concis 
acum daca iti alegi una din momelile de mai sus sunt de discutat o gramada despre ele si cred ca o sa gasesti intelegere la multi oamneni de aici de pe forum daca pui intrebarile corecte.

acum daca iti alegi una din momelile de mai sus sunt de discutat o gramada despre ele si cred ca o sa gasesti intelegere la multi oamneni de aici de pe forum daca pui intrebarile corecte.
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!
- daspinningmaster
- utilizator constant
incearca rotative, oscilante, chiar shad-uri recuperate cu viteza in zona in care ataca ei...la adancimea corecta.
daca vrei capturi mai mari, foloseste naluci mai mari.
daca vrei capturi mai mari, foloseste naluci mai mari.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
- serbanhbk!!
- veteran
o intrebare despre avatul asta tomnatic...
daca apa se va raci iar avatii se vor lasa mai jos... unde probabil ca se vor retrage si obletii , recuperarea nalucii intre ape cum trebuie sa fie? tot viteze hiperluminice? sau merge si asa...mai de voie...cu pauze...?
daca apa se va raci iar avatii se vor lasa mai jos... unde probabil ca se vor retrage si obletii , recuperarea nalucii intre ape cum trebuie sa fie? tot viteze hiperluminice? sau merge si asa...mai de voie...cu pauze...?
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...