avatul iarna
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Am fost azi la Dunare si am incercat, asa cum am promis. Insa avatul nu s-a aratat, nu s-a aratat nici salaul... Erau cativa muncitori acolo care ziceau ca au dat cu napatca si prostovolul incontinuu si nu au prins nici un ciopic. Apai daca ei cu uneltele lor sofisticate nu au prins...eu ce sa mai zic... 

apoi zile la "muncitorii" aia ,sa se duca la draqu cu sculele lor cu totalexc scrie:Am fost azi la Dunare si am incercat, asa cum am promis. Insa avatul nu s-a aratat, nu s-a aratat nici salaul... Erau cativa muncitori acolo care ziceau ca au dat cu napatca si prostovolul incontinuu si nu au prins nici un ciopic. Apai daca ei cu uneltele lor sofisticate nu au prins...eu ce sa mai zic...

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Nu dispera,avatul o sa atace cind nu te astepti.Foloseste voblere sinking,recuperate usor cu stopari.Cauta locurile la mal unde vezi albitura ca se aduna.Chiar daca nu vezi atacurile ca vara,ei sunt acolo,doar ca atacul are loc undeva subfirul apei.In zilele cind se hraneste,vei vedea doar niste usoare miscari ale apei,in cercuri mai largi.Eu am patit-o si in noiembrie si in februarie,deci iarna.Doar sa prinzi ziua norocoasa.Fir intins.