avatul iarna

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

alexc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alexc » 06 Feb 2008, 21:48

Ca sa fiu realist nici eu nu cred ca am mari sanse dar aveam nevoie de incurajari sau de...**** in traista :))

Busta
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Busta » 07 Feb 2008, 09:44

Avatul se prinde tot anul chiar si "iarna" , incerca la twister mic sau linguri oscilante - la 1-2m de mal

geluiasi
veteran
veteran

Mesaj de geluiasi » 07 Feb 2008, 14:43

inainte de revelion mi-a mers foarte bine la avat pe twister si cred ca era iarna

alexc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alexc » 07 Feb 2008, 21:29

Am fost azi la Dunare si am incercat, asa cum am promis. Insa avatul nu s-a aratat, nu s-a aratat nici salaul... Erau cativa muncitori acolo care ziceau ca au dat cu napatca si prostovolul incontinuu si nu au prins nici un ciopic. Apai daca ei cu uneltele lor sofisticate nu au prins...eu ce sa mai zic... :(

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 08 Feb 2008, 18:12

alexc scrie:Am fost azi la Dunare si am incercat, asa cum am promis. Insa avatul nu s-a aratat, nu s-a aratat nici salaul... Erau cativa muncitori acolo care ziceau ca au dat cu napatca si prostovolul incontinuu si nu au prins nici un ciopic. Apai daca ei cu uneltele lor sofisticate nu au prins...eu ce sa mai zic... :(
apoi zile la "muncitorii" aia ,sa se duca la draqu cu sculele lor cu tot :evil:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 09 Feb 2008, 17:41

Nu dispera,avatul o sa atace cind nu te astepti.Foloseste voblere sinking,recuperate usor cu stopari.Cauta locurile la mal unde vezi albitura ca se aduna.Chiar daca nu vezi atacurile ca vara,ei sunt acolo,doar ca atacul are loc undeva subfirul apei.In zilele cind se hraneste,vei vedea doar niste usoare miscari ale apei,in cercuri mai largi.Eu am patit-o si in noiembrie si in februarie,deci iarna.Doar sa prinzi ziua norocoasa.Fir intins.

Scrie răspuns