avat in decembrie? (pe langa Brasov?)

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 05 Dec 2005, 01:50

pescuieste si u in vana ca e cald si bine, dai drumu la centrala si poti sa dai si noaptea ca nu iti zice numeni nimik ... :D las ce vine primavara si plecam iar sa facem ravagii

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 05 Dec 2005, 08:27

p5ih0 scrie:pescuieste si u in vana ca e cald si bine, dai drumu la centrala si poti sa dai si noaptea ca nu iti zice numeni nimik ... :D las ce vine primavara si plecam iar sa facem ravagii
Parerea mea e ca avatul merge pescuit toata iarna, numai sa nu inghete apa si sa fie relativ limpede... Trebuie doar sa dai de locurile unde sta el.
Anul trecut in decembrie (parca) un baiat de pe-aici a luat avat de 4.9 kile, la prime (primele) iesiri la pescuit din viata sa.... Deci se poate :)

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 05 Dec 2005, 09:17

sunt de acord cu psiho

la primavara mosule ca acuma avat sunt asa de lenti ca nu le trebuie apoape nimica darminte sa iti fugareasca o bucata le lemn sau tabla

iarna imi cumpar scule ca sunt mai ieftine si ai timp sa le alegi pe indelete

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 05 Dec 2005, 09:45

La Podu Olt spre Lunca Calnicului se mai prinde avat dar grija mare ca intra si stiuca destul de des (s-au luat si de 5kg) .Acum 2 sapt s-a luat avat de 4kg si mai mici decat acesta destui.
Zona Fagaras inca nu merge oricum e tulbure Oltul .Zona unde mergea anul trecut nu se mai poate pescui din cauza pescarilor care dau la caras.E plin acolo si in timpul saptamanii.Totusi asteapta sa dea frigul...

BamseBST
veteran
veteran

Mesaj de BamseBST » 05 Dec 2005, 10:02

ce sa zic , vad ca brasovenii tot brasoveni.. mersi mult fishi!!! :lol: aa cine a fost norocosu cu avatu de 4kg ?? IONUT?? :lol: :lol: :lol:

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 05 Dec 2005, 10:13

DA John ,a luat si Razvan unul de 2kg duminica trecuta si John doi mici si o marlita,eu si Liviu pauza.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 05 Dec 2005, 17:51

sprosalmorapala, ( doar unu nu ajungea ? :D )
undeva prin toamna am dat de niste avati in aval de baraju de la Arpash .
Am pescuit vreo juma de ora , da pantofar fiind la avat ( nici naluci nu aveam ce trebe) nu am prins niciunu
da stropeau de numa
nu stiu acum daca mai sunt in zona dar nu strica sa incerci
e si un parau care se varsa in Olt acolo si zona arata bine
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 05 Dec 2005, 18:47

Ptr. cel mai mare smecher MAREAN: am vorbit serios cand am indicat Podu Olt, dar nefiind din zona nu stiu exact cum sa-l indrum. Daca este pescar "vede" singur vadurile, asa cum le-am vazut si eu. Decat sa-l trimit aiurea, mai bine ii spun doar atat! :twisted: Pe dumneata insa, domnu' MAREAN, o sa te trimit odata la niste vaduri de o sa ai doar doua sanse: 1. ori mananca crapul si babusca voblere si rotative, ori 2. te cari inapoi acasa :twisted:

BamseBST
veteran
veteran

Mesaj de BamseBST » 05 Dec 2005, 20:31

arpasu..off doamne ca amintiri frumoase am avut asta vara.. :lol: dar acuma se pare ca stagneaza problema.. o sa ma duc la podu olt sa vad cum sta treaba... 8) mersi mult .. si fir intins tuturor..

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 05 Dec 2005, 21:21

sprosalmorapala scrie:arpasu..off doamne ca amintiri frumoase am avut asta vara.. :lol: dar acuma se pare ca stagneaza problema.. o sa ma duc la podu olt sa vad cum sta treaba... 8) mersi mult .. si fir intins tuturor..
Auzi,omule,la cite sfaturi iti dau toti,m-ar mira ca Podu Olt sa fie intr-adevar peste vreo apa.Dar tu du-te si da de el... :roll:

Scrie răspuns