avat in decembrie? (pe langa Brasov?)
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Parerea mea e ca avatul merge pescuit toata iarna, numai sa nu inghete apa si sa fie relativ limpede... Trebuie doar sa dai de locurile unde sta el.p5ih0 scrie:pescuieste si u in vana ca e cald si bine, dai drumu la centrala si poti sa dai si noaptea ca nu iti zice numeni nimik ...las ce vine primavara si plecam iar sa facem ravagii
Anul trecut in decembrie (parca) un baiat de pe-aici a luat avat de 4.9 kile, la prime (primele) iesiri la pescuit din viata sa.... Deci se poate

La Podu Olt spre Lunca Calnicului se mai prinde avat dar grija mare ca intra si stiuca destul de des (s-au luat si de 5kg) .Acum 2 sapt s-a luat avat de 4kg si mai mici decat acesta destui.
Zona Fagaras inca nu merge oricum e tulbure Oltul .Zona unde mergea anul trecut nu se mai poate pescui din cauza pescarilor care dau la caras.E plin acolo si in timpul saptamanii.Totusi asteapta sa dea frigul...
Zona Fagaras inca nu merge oricum e tulbure Oltul .Zona unde mergea anul trecut nu se mai poate pescui din cauza pescarilor care dau la caras.E plin acolo si in timpul saptamanii.Totusi asteapta sa dea frigul...
sprosalmorapala, ( doar unu nu ajungea ?
)
undeva prin toamna am dat de niste avati in aval de baraju de la Arpash .
Am pescuit vreo juma de ora , da pantofar fiind la avat ( nici naluci nu aveam ce trebe) nu am prins niciunu
da stropeau de numa
nu stiu acum daca mai sunt in zona dar nu strica sa incerci
e si un parau care se varsa in Olt acolo si zona arata bine

undeva prin toamna am dat de niste avati in aval de baraju de la Arpash .
Am pescuit vreo juma de ora , da pantofar fiind la avat ( nici naluci nu aveam ce trebe) nu am prins niciunu
da stropeau de numa
nu stiu acum daca mai sunt in zona dar nu strica sa incerci
e si un parau care se varsa in Olt acolo si zona arata bine
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
- vanatoruldepesti
- veteran
Ptr. cel mai mare smecher MAREAN: am vorbit serios cand am indicat Podu Olt, dar nefiind din zona nu stiu exact cum sa-l indrum. Daca este pescar "vede" singur vadurile, asa cum le-am vazut si eu. Decat sa-l trimit aiurea, mai bine ii spun doar atat!
Pe dumneata insa, domnu' MAREAN, o sa te trimit odata la niste vaduri de o sa ai doar doua sanse: 1. ori mananca crapul si babusca voblere si rotative, ori 2. te cari inapoi acasa 

Auzi,omule,la cite sfaturi iti dau toti,m-ar mira ca Podu Olt sa fie intr-adevar peste vreo apa.Dar tu du-te si da de el...sprosalmorapala scrie:arpasu..off doamne ca amintiri frumoase am avut asta vara..dar acuma se pare ca stagneaza problema.. o sa ma duc la podu olt sa vad cum sta treaba...
mersi mult .. si fir intins tuturor..