Articolul despre Lansete

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Luci
veteran
veteran

Articolul despre Lansete

Mesaj de Luci » 21 Oct 2005, 22:37

felicitari lui Florin Zmeu. Este interesant si bine conturat articolul. Ar fi interesant unul ce ar continua sa dezbata mai pe larg subiectul, ce sa descrie calitati si modalitati de punere in evidenta a blank-urilor, a dedicarii anumitor materiale la diverse tipuri de pescuit sau in functie de anumiti pesti.

De ce? Uite, eu nu prea pescuiesc la spinning insa sunt curios in anumite privinte, in special la pescuitul bibanului cu jig-uri pe lacuri de acumulare si nu numai. Am pescuit, urmand sfatul lui Paco, pe Alesd cu un bat moale, cu fir de 0.14 si cu jig-uri intre 5 si 7 grame. El mi-a pus in mana lanseta lui cu care a pescuit in formula descrisa mai sus intr-un concurs castigat de el - pe lacul cu pricina. Asa am dat si eu si am avut cam slabe rezultate . Cand musca pestele hotarat era ok, simteam, cand nu, "serus Viorel".
Cand am pus textil cu 2m de mono situatia s-a schimbat... simteam atacul si il luam cum punea botu'.
Cum mi-am pierdut batul tocmai in lacul cu pricina as fi curios ce sa imi cumpar, ce sa aleg din ce este pe piata la ora actuala...

blackmind
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de blackmind » 24 Oct 2005, 08:39

pai te-ai gandit la recuperare? cum o faci? descriene firul actiunii
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe

Scrie răspuns