Areal stuk

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

pikeman
veteran
veteran

Areal stuk

Mesaj de pikeman » 22 Dec 2006, 22:42

Cum tot ii iarna si ne incalzim pe langa calculator am zis sa deschid un topic cu subiectul asta, care este arealul maxim al stucii ? , adica extremele geografice , si cam pe ce continente se gaseste :D

il Presidente
junior
junior

Mesaj de il Presidente » 22 Dec 2006, 22:50

inseamna ca tu chiar ai timp destul la dispozitie!man cred ca e de discutat pe aceasta tema.in afara de America de Sud si Australia cred ca dintzoasa e cam peste tot.oare o fi si prin nordul Africii?

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 22 Dec 2006, 22:50

tu chiar te plicti deja.... :lol:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 22 Dec 2006, 23:18

mai fratilor, nu ma plicti, daca nu merg la cheste bag voblere in casa, dar cum am inceput si munca , mai ii si faculta merg in weekend la peste, si acu de sarbatori n-am timp ca e curatenie si mancare la mijloc, deh daca is pe cont propriu :evil: , si ma gandeam la faza asta, eram curios mai ales daca is zone in emisfera sudica _ care ar satisface condiitile de areal al stucii, si chiar in Rusia si Asia ma intreb pe unde ii :?:

il Presidente
junior
junior

Mesaj de il Presidente » 23 Dec 2006, 07:43

man am vazut odata pe Discovery un documentar cum pescuiau stiuca la copca prin Siberia.tare de tot documentarul! :shock: si ce stiucane scoteau!!!

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 23 Dec 2006, 08:43

il Presidente scrie:man am vazut odata pe Discovery un documentar cum pescuiau stiuca la copca prin Siberia.tare de tot documentarul! :shock: si ce stiucane scoteau!!!
Poate ca ai fost sau esti un presedinte de treaba ca daca ai fii fost deportat in Siberia aveai ocazia sa dai la copca (sau sa te duci pe copca....Doamne fereste!!!) si le dadeai clase la cei de pe DISCOVERY!!!!

Jean Scurtu

il Presidente
junior
junior

Mesaj de il Presidente » 23 Dec 2006, 12:37

mai nea Jane eu zic doar ce am vazut!Siberia e un cuvint ce provoaca fiori intr-adevar !aaa si mai scoteau si shalau daca tot veni vorba.scuza-ma ca te-am intrerupt in timp ce faceai aranjamente "florale" cu pesti :D

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 23 Dec 2006, 19:38

Acuma si tu, nu vezi ca am incercat un pic sa glumesc si eu.

Iar daca flori nu am avut m-am ocupat de pesti ca saracii de ei nu prea erau obisnulti in acea formatie,sau aranjament .....floral cum zici tu si sper ca in viitor sa se obisnuiasca,chiar in grup mai mare.

Jean Scurtu

il Presidente
junior
junior

Mesaj de il Presidente » 23 Dec 2006, 20:39

nea Jane poti sa ne arati cite o particica din raiul de dincolo de ocean.ma refer la pescuitul sportiv si nu la alte aspecte .

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 23 Dec 2006, 23:04

pikeman,

de ce tii neaparat sa aflii extremele arealului stiucii?
ai de gand sa faci o xcursie pamna la granita cu China sau vrei sa mergi pe la Cercul Polar? :lol: :lol: :lol:

americanii au vreo 5-6 specii, plus a noastra, din care una HUGE (pana la 2m), si una TINY nu mai mare de 25cm).

e un peste dat dreaq... si super adaptat!

Scrie răspuns