Alte concursuri???
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
christianpindichi
- veteran

Alte concursuri???
Ceva concursuri prin zona de sud est a tarii?
Nu e chiar sud est,dar e la 15 km de Focsani,la Padureni in Iunie.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
-
christianpindichi
- veteran

ce-i da ras...ca nu m-am prins?essos74 scrie:Salut. Am auzit ca se va desfasura CONCURSUL BRACONIERILOR SI JAPCARILOR-EDITIA 2 pe dunare![]()
,dar nu stiu inca unde .Daca aflu te anunt
![]()
![]()
ba frate....este kiar imposibil sa se discute ceva normal pe forumul asta.
incredibil!!
alooo...moderatorii!!! dormiti sau sunteti pe balta???
-
andrei-ovidiu
- veteran

Gata.. s-a rezolvat..christianpindichi scrie:ce-i da ras...ca nu m-am prins?essos74 scrie:Salut. Am auzit ca se va desfasura CONCURSUL BRACONIERILOR SI JAPCARILOR-EDITIA 2 pe dunare![]()
,dar nu stiu inca unde .Daca aflu te anunt
![]()
![]()
ba frate....este kiar imposibil sa se discute ceva normal pe forumul asta.
incredibil!!
alooo...moderatorii!!! dormiti sau sunteti pe balta???
Intr-adevar, era s-adorm
Nu inteleg de ce miati sters mesajul? si ce nu e de inteles intrun m,esaj simplu? nu a fost un atac la adresa ta si nici la adresa altui membru ci simplu am relatat situatia disperata in care se afla apele din romania. iesiti afara oriunde ,pe orice apa si veti vedea o gramade de dobitoci care grebleaza si cine stie ce mai fac pe apele noastre.
cel putin mie unul numi arde de concurs!!!!!
Live for Fishing.
-
christianpindichi
- veteran

nici nu am luat-o ca pe un atac.eu am intrebat"cat e ceasul" si tu mi-ai raspuns"joi".cam asta e.desigur k nemultumirea(corecta) a ta o poti exprima la alt topic.essos74 scrie:Nu inteleg de ce miati sters mesajul? si ce nu e de inteles intrun m,esaj simplu? nu a fost un atac la adresa ta si nici la adresa altui membru ci simplu am relatat situatia disperata in care se afla apele din romania. iesiti afara oriunde ,pe orice apa si veti vedea o gramade de dobitoci care grebleaza si cine stie ce mai fac pe apele noastre.cel putin mie unul numi arde de concurs!!!!!