alta intrebare,despre salau

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 02 Iul 2004, 14:46

Ce cauta cuvintul "profesionist" pe un forum dedicat AMATORILOR?

Profesionisti in pescuit sint, conform semnificatiei cuvintului "profesionist", ce-i care cistiga bani practicind pescuitul. Si nu cred ca vreunul din voi si-a vindut capturile in piata. Profesionistii sint ce-i care au facut din participarea la concursurile de pescuit sursa principala de venit (vezi B.A.S.S. Hall of Fame, de exemplu). Asta limitind aria la ce-i care folosesc lanseta si undita.
Ultima oară modificat 02 Iul 2004, 14:51 de către Wavedancer, modificat 1 dată în total.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 02 Iul 2004, 14:49

o observatie, nu este un forum dedicat " amatorilor ", este un forum dedicat pescarilor sportivi
asteptam cu interes primii "profesionisti sportivi", care traiesc din bani castigati la concursuri si sponsorizari de la firme :D

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 02 Iul 2004, 14:54

:oops: N-a belea! Am facut-o din nou! :oops:

Si cit crezi ca trebuie sa asteptam pina se intimpla chestia asta?

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 02 Iul 2004, 14:54

pai cand am sa me decid eu sa ma las de serviciu si sa ma apuc serios de treaba asta cu pescuitul :shock: lolz

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 02 Iul 2004, 15:02

si ca sa nu deviem prea mult de la subiect, cred ca nu prea are relevata ce scriem noi acum despre locul unde gasim salaul teoretic in perioada asta
parerea mea: il poti gasi oriunde, in apa mica sau in apa adanca, in curent sau la adapost, pe fund, intre ape sau la suprafata, pe coada barajului sau in capul barajului etc.
si nu glumesc cand spun asta
o sa vedeti, daca cei care mergl la salau acum dau feedback, ca unii au prins langa mal altii au prins mai in larg printre stucturi, unii au prins la vobler in curent la suprafata, altii au prins in zone linistite pe fund la jig

parerea mea: trebuie cautat pe zona de pescuit, trebuie intrebati localnicii sau pescarii din zona si in nici un caz nu o sa-l gasiti grupat cum il gasiti primavara sau toamna

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 02 Iul 2004, 15:03

Nene, te log flumos ia-ma si pe mine! :lol:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 02 Iul 2004, 16:12

subscriu si eu la ce zice dan despre salau vara. cred ca-i imprastiat peste tot. tocmai d-aia am asa un sentiment ca nu va prinde nimic sambata asta.

eu ma duc la stiuca duminica. daca iese ceva demn, fac poze.

respect!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 02 Iul 2004, 16:18

tu pastreaza-ti pentru tine sentimentele cu privire la partida mea de sambata :D
si distreaza-te la nunta in timp ce eu o sa ma chinui ca amaratu in noapte la pescuit ; las ca te mai sun cand prind un peste, daca auzi telefonu de manele sa-mi raspunzi heheh

auzi, tu de salau la trena ai auzit ? stiu ca ai auzit, dar daca ai veni sambata ai si vedea
sa vezi si tu cu ochii tai ce citesti prin articole :D

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 02 Iul 2004, 16:31

Ha Ha Ha! Meciul secolului! Eugen o sarma, Dan un salau. Si tot asa pina se termina sarmalele sau salaii. Sint curios sa aflu scorul final! :lol:

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 02 Iul 2004, 16:39

baieti, va pup.
am plecat o sapătamana INTREAGA la clean si avat pe Crisul Alb.
Vin cu poze.
respect,
s
WSB Dream Team
www.wsbteam.com

Scrie răspuns