Alegere mulineta .
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Alegere mulineta .
Ca tot suntem in prohibitie,ma gandesc sa-mi fac "upgrade" la mulineta.
Folosesc Sakura Shukan 7'8'' M 2,33,pescuiesc 100% Dunare mal/barca-pestele vizat in in ordinea preferintelor :
1-salau
2-avat
3-stiuca
Cer ajutor deoarece m-am zapacit de 2 saptamani sa tot caut una care sa-mi fie pe plac.
Buget undeva la 600 lei -poate fi si SH.
Folosesc Sakura Shukan 7'8'' M 2,33,pescuiesc 100% Dunare mal/barca-pestele vizat in in ordinea preferintelor :
1-salau
2-avat
3-stiuca
Cer ajutor deoarece m-am zapacit de 2 saptamani sa tot caut una care sa-mi fie pe plac.
Buget undeva la 600 lei -poate fi si SH.
Re: Alegere mulineta .
mai adaug ca folosesc jiguri de 21-28 grame,pilkere de max.28 gr si ceva rotative nr 4 .
- George1985
- veteran
Bun bat.
Eu m-as feri de mulinete gen Trabucco Xenos(Ryobi) pt rotativa.
Okuma RTX 35 este o alegere ieftina si buna.
Mai scump nu ar merita noua, o Bradia 2500r e posibil sa gasesti.
Eu m-as feri de mulinete gen Trabucco Xenos(Ryobi) pt rotativa.
Okuma RTX 35 este o alegere ieftina si buna.
Mai scump nu ar merita noua, o Bradia 2500r e posibil sa gasesti.
-
- veteran
Tehnicum am auzit numai lucruri nasoale despre ea,Spro-urile sunt ceva mai grele,Bradia suna ok,usoara,si nume greu,la fel de greu de gasit...
Ma gandeam la Twin Power 2500 FB modelul 2013-2014...am gasit ceva in 550 lei...dar nu stiu ce sa fac..de'asta am cerut AJUTOR !
Ma gandeam la Twin Power 2500 FB modelul 2013-2014...am gasit ceva in 550 lei...dar nu stiu ce sa fac..de'asta am cerut AJUTOR !
sau Shimano Sustain 5000 fg..pare foarte ok ...
Bradia e super mulineta eu trag de una de 6 ani in toate modurile posibile si merge impecabil,am avut un certate mag saled am facut cu ea 3 partide si deja fluiera am vandut-o la jumate pretu de achizitie si am zis pas la tehnologii revolutionare
Asta apropo ca ai tu o bradia la vanzare cu un pret de 1100 lei si certate mag seal e varza, ca tot noua dar cu o sutica mai mult. Si unde ai vandut-o tu la juma de pret? Hai ryobi, ne lasi cu textele astea...?
unde gasesc eu asa ceva ca de 5 ore caut..s-or fi dat toate:)
Gogol scrie:Asta apropo ca ai tu o bradia la vanzare cu un pret de 1100 lei si certate mag seal e varza, ca tot noua dar cu o sutica mai mult. Si unde ai vandut-o tu la juma de pret? Hai ryobi, ne lasi cu textele astea...?
Bradia mea nu e pt el 2506 e pt pescuit de finete la salau nu pt Dunare,acuma nu cred ca trebuie sa ma justific in fata ta pt ca-mi exprim o parere personala aici sau esti cumva de CNA si moderezi aici pro bono.
De regula nu vb numai sa sune, da am vandut un mag saled la 50% din pretu de achizitie dupa cateva partide si nu mi-a placut nici azi nu as da banii pe mag saled si ca sa inchei eu zic ca ar fi mai bine sa ne lasi tu cu atitudinea asta gen Bumbescu de dat la cotoaie asa de dragul de-a posta