pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
ovidiu.cv
- junior

salutare tuturor!
vreau sa aflu mai multe despre steamere pt spinning(materiale,mod de fabricare,tehnica de folosire,speciile de pesti vizate...) dar ceva mai simple,pt incepatori!
multumesc anticipat!
fire intinse!
-
MihaiV
- Moderator

Pentru a face streamere iti trebuie in primul rand o menghina de legat muste si sa deprinzi tehnicile specifice. Streamerele arata la fel, fie ca el folosesti pe echipament de spinning sau de musca. Ele imita pestisori, asa ca se pot folosi la mai toate speciile de rapitori. Ai nevoie, minim, de pene si ata de legat. Prinzi penele de tija carligului cu ata de legat si ai obtinut streamer. Vezi si articolele de prin reviste.
-
BamseBST
- veteran

Salut!
Eu le fac fara menghina...mergi la un magazin arrow la tine in oras si ai sa gasesti acolo pene au numai negre si rosii..eu le folosesc pe cele rosii

cumperi niste ata de legat pene si niste carlige mustad rosii de 2/0 cu tija mai lunga , un tub de superglue si nu ramane decat sa improvizezi

-
vanatoruldepesti
- veteran

Streamere si incepatori... Parerea mea este in in acest caz ar trebui sa cauti un pescar din zona ta care sa te agreeze (cam greu in tagma muscarilor

) si sa te invete cum si in ce fel. Nu cred ca poti face mare lucru prin net si fara o practica foarte, foarte temeinica. Oricum, cauta in ultimul, sau penultimul nr. al revistei Aventuri la Pescuit si vei gasi o reclama cu "echipamentul tehnologic" de care trebuie sa dispui pentru a te apuca de asa ceva, dar si in cazul acesta tot iti trebuie sfatul unui muscar.

-
pilula
- utilizator constant

salut.Iti dau un sfat prietenesc:tu urmareste ce spune fiecare,si culege informatiile cu mare atentie.Dar te asigur ca tot pe circa ta vei reusi;ptr ca nimeni nu iti va informatii concrete;iti tre ceva timp si minte pusa la contributie si totul va veni de la sine;dak cu adevarat te pasioneaza streamerele
-
mrvily
- Moderator

-
In revista Info Pescar Al celor de la Energofish {care se distribuie gratuit} gasesti in fiecare numar pasi de urmat pentru confectionarea unei muste, este un articol pe doua sau trei pagini in fiecare numar. cred ca ti-ar putea fi de folos macar ca si indrumator. revista o gasesti la toate magazinele care vind articole de pescuit Energofish si de regula patroni au colectia intreaga,ei oprindusi din fiecare numar la primire asa ca daca ai un cunoscut patron si au si putin noroc cred ca ai putea sa afli multe informatii utile.
Toate cele bune.
-
gemba111
- utilizator constant

pilula scrie:salut.Iti dau un sfat prietenesc:tu urmareste ce spune fiecare,si culege informatiile cu mare atentie.Dar te asigur ca tot pe circa ta vei reusi;ptr ca nimeni nu iti va informatii concrete;iti tre ceva timp si minte pusa la contributie si totul va veni de la sine;dak cu adevarat te pasioneaza streamerele
Nu fi rau

-
ovidiu.cv
- junior

va multumesc pt raspunsuri!Apreciez gestul!Apropo, a inceput sa mearga salaul pe Olt la Izbiceni!

Asa ca............
Fire intinse!

-
mrvily
- Moderator

-
Vad ca esti din Craiova, incerca la Marian Chilafu are magazinul undeva linga AJVPS. stiu sigur ca el are toata colectia. Poti spune ca tea trimis la el Vasile Mitrea si cred ca se rezolva.
-
marianu
- utilizator constant

ovidiu.cv scrie:va multumesc pt raspunsuri!Apreciez gestul!Apropo, a inceput sa mearga salaul pe Olt la Izbiceni!

Asa ca............
Fire intinse!

Confirm!!! La izbiceni a inceput mai timid dar a inceput salaul.E apa cam tulbure dar se remediaza in cateva zile.