Cer sfatul celor mai avizati in bete de spinning pentru achizitia unui bat ce l folosesc aproape exclusiv pe rauri gen Mures sau Somes ocazional din barca.Mentionez ca am avut doua ustensile pana acum pe care le am rupt:prima o Sakura Trinis de 7" care a cedat dupa o lupta cu un somn trecut bine de 10 kg si f recent un Shimano Scimiter de 2.10 actiune 10-30 cu care am aruncat un jig de 10 gr si s a rupt in 3.Pescuiesc in general dupa avat stiuca si salau dar mi s a intamplat deseori sa am surprize cu somni destul de rasariti.Bugetul ar fi undeva la 500 de lei chiar si un second bun ar fi o solutie.La cate oferte sunt pe piata sunt bulversat total.Merci mult
achizitie bat spinning
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
achizitie bat spinning
Salutare,
Cer sfatul celor mai avizati in bete de spinning pentru achizitia unui bat ce l folosesc aproape exclusiv pe rauri gen Mures sau Somes ocazional din barca.Mentionez ca am avut doua ustensile pana acum pe care le am rupt:prima o Sakura Trinis de 7" care a cedat dupa o lupta cu un somn trecut bine de 10 kg si f recent un Shimano Scimiter de 2.10 actiune 10-30 cu care am aruncat un jig de 10 gr si s a rupt in 3.Pescuiesc in general dupa avat stiuca si salau dar mi s a intamplat deseori sa am surprize cu somni destul de rasariti.Bugetul ar fi undeva la 500 de lei chiar si un second bun ar fi o solutie.La cate oferte sunt pe piata sunt bulversat total.Merci mult
Re: achizitie bat spinning
nu spun de firme intrucat multe cumpara blankuri de la aceeasi producatori
insa cateva sfaturi
-lungime 7'3''-7'6''
-actiune MH-H
-putere de aruncare:incepand cu 15gr
spor
insa cateva sfaturi
-lungime 7'3''-7'6''
-actiune MH-H
-putere de aruncare:incepand cu 15gr
spor
cam la 2.40 m as opri 15 gr plecare e un pic cam mult dau in general cu voblere pana in 15 grame rar cu linguri sau cu jiguri f mari nu am unde pe apele astea
am zis de MH intrucat ai ocazia sa te mai intalnesti cu somn(dupa cum ai specificat)
iar cu ML,M.....

iar cu ML,M.....
- George1985
- veteran

-
Albuletu Alexandru
- veteran

daca vrei un bat second hand cumpara-ti avid salmon&steelhead 7'6'' MH
Nihil Sine Deo
da intradevar este o optiune destul de buna ma uitam si la un shimano ultegra 10-35gr SULT71M am tinut in mana variata 50-120 arata destul de bine
Sau un bat custom .... pe orice blank vrei tu... sunt destui builderi care din bete low buget au scos niste adevarate "bijuterii",bestii...eu am un spin blade de 2,40.....30-80gr, la care s-au schimbat doar inelele cu fuji alconite + top sic pe virf.
Stiu te sperie 30-80gr...dar crede-ma ca am pescuit de la 10 gr in sus....limita superioara nu am atins-o dar e un bat gros in carne cu o viteza de intepare....!
Nu am ratat sau pierdut nimic din ce a dat....si asta este un lucru mare....cunoscatorii stiu ce zic!
Stiu te sperie 30-80gr...dar crede-ma ca am pescuit de la 10 gr in sus....limita superioara nu am atins-o dar e un bat gros in carne cu o viteza de intepare....!
Nu am ratat sau pierdut nimic din ce a dat....si asta este un lucru mare....cunoscatorii stiu ce zic!
http://www.totalfishing.ro/lanseta-rapt ... 38079.html , daca te intereseaza vorbim.
Just Pike..&. Juve - Storia di un grande amore , Fino alla fine !
shimano crucial 72 MHA, dar depaseste putin bugetul. Deoarece distanta de la grip la but e mica, are aprox ac eeasi lungime "activa" ca un 240. Mie imi pare decenta si la salau si la stiuca pe zona 5-30gr