A turbat shalaul....
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
In urma cu citeva ore am coborit de la Vidra (acolo inca nu am prins salau ) cert este ca nu e prohibitie in zona !!! am adus acasa 2past.curcubeu , pe care pina si nevasta-mea ia admirat ! (daca ar fi stiut la citi le-am dat drumu' cre' ca acum ...)
Ovidiu , poate il minca sub barba si sa scarpinat de botul tau de mamaliga !!!
Bine ca nu au inebunit ca salcimii lu' T. Gheorghe !!!
Ovidiu , poate il minca sub barba si sa scarpinat de botul tau de mamaliga !!!
Bine ca nu au inebunit ca salcimii lu' T. Gheorghe !!!
Ntttt...andrei-ovidiu , daca nu-i duc acasa 2-3pastravi , nu pot sa argumentez unde am stat atitea zile...cu pozele si filmuletul (modificat timp , fiecare in parte) nu mai tine la mine !!!

Da am gasit alta solutie ...mult mai credibila!!! zau ca anul asta chiar au inebunit "strapazanele "
sa fie de vina economia de piata ??? cind a auzit ca sa scumpit "gazu'" , era gata sa-mi puna lacat pe usa de la W! 
Da am gasit alta solutie ...mult mai credibila!!! zau ca anul asta chiar au inebunit "strapazanele "
mdaa,cam aceiasi faza am patit si eu acum trei saptamani cind dupa ce ma saturasem de vanturat apa si ma odihneam la un "stationar"
niste copilasi care pescuiau linga mine vin spre mine foarte surescitati si imi zice unul dintre ei: - "nenea,nenea va rog frumos ajutati-ma si pe mine sa scot carligul din gura salaului asta ca imi este frica sa nu ma muste"
si asta se intampla du pa ce eu dadusem in locul ala de imi picasera mainile (copii l-au luat la rama,la un metru de mal
)
niste copilasi care pescuiau linga mine vin spre mine foarte surescitati si imi zice unul dintre ei: - "nenea,nenea va rog frumos ajutati-ma si pe mine sa scot carligul din gura salaului asta ca imi este frica sa nu ma muste"
[quote="andrei-ovidiu"]ai drepate adi, suntem in prohibitie, dar rara vezi pescar sa stea departe de ape 2 luni! macar sa mai si eliberam din ce prindem, dar oricum 1-2 pesti mai ducem si pe acasa, nu de "foame", dar asa simbolic, sa ai un peste acasa! [/quote]
Ala care nu respecta legea nu-i pescar , ii braconier . Si ala care duce peste acasa asa , simbolic , in prohibitie ii mai demn de dispret decit ala ce duce de foame . Auzi la el , asa simbolic , sa ai un peste acasa , sa depuna icrele in ...unde !
Fir Intins!!!
Ala care nu respecta legea nu-i pescar , ii braconier . Si ala care duce peste acasa asa , simbolic , in prohibitie ii mai demn de dispret decit ala ce duce de foame . Auzi la el , asa simbolic , sa ai un peste acasa , sa depuna icrele in ...unde !
Fir Intins!!!
Prohibitia e cam prost gandita dupa parerea mea.... Adic ar treb facut un studiu pe specii, sau macar p familii, nu doa stiuca, si apoi restu ce incape, ca in momentu in care a inceput prohi unele specii, in afara de stiuca, au depus....
Numa ca prohibitia a fo conceputa acu nshpe mii de ani si nu au mai schimbat de atunci reglementarile privind aceasta lege sau ce-o fi, asa ca noi dup o iarna lunga sa zicem , pescuim doua maxim 3 saptamani in care se presupune ca apuci sa prinzi ceva, dupa care intri 2 luni in prohibitie.... sa nu zic de aceea care stau in zone unde stiuca ori nu exista, ori de fel.... De exemplu avatul a depus de mult, salaul cred ca a apucat sa depuna si el.... pt ce mai continua prohibitia de exemplu la aceste doua specii.... probabil ca au mai depus si alte specii, dar nu ma pot pronuntza pt ca nu stiu......
Numa ca prohibitia a fo conceputa acu nshpe mii de ani si nu au mai schimbat de atunci reglementarile privind aceasta lege sau ce-o fi, asa ca noi dup o iarna lunga sa zicem , pescuim doua maxim 3 saptamani in care se presupune ca apuci sa prinzi ceva, dupa care intri 2 luni in prohibitie.... sa nu zic de aceea care stau in zone unde stiuca ori nu exista, ori de fel.... De exemplu avatul a depus de mult, salaul cred ca a apucat sa depuna si el.... pt ce mai continua prohibitia de exemplu la aceste doua specii.... probabil ca au mai depus si alte specii, dar nu ma pot pronuntza pt ca nu stiu......
Salaul mai sta dupa depunere sa apere cuiburile, asa ca e normal sa mai continue prohibitia. Ar fi bine sa fie pe specii si pe zone, dar pe ei ii intereseaza doar sa aiba in acte o perioada de prohibitie, caci oricum nu prea le pasa de ce se intampla pe ape. Sunt altele mai importante pentru ministerul asta, nu pescuitul.