pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
johnnybravo
- Moderator

-
mi-a revenit moralul
ovidiu, si unde zici ca ai dat? se poate si un screenshot din google earth ?
merci
-
ComyB
- utilizator nou

Si eu am venit duminica seara!
Am stat doar doua zile pt.ca au venit unii si au facut scandal ca nu am mers la ei sa platim taxa zilnica! Spuneau ca Holbina 2 e concesionata!
Vrajala, pt.ca ajungand acasa am dat citeva tel. si e suficient sa ai permisul de pescuit vizat la Tulcea.
Asa ca nu puneti botul la minciunile lipovenilor cu care va intilniti pe balti!
Sunt porci cu tupeu!!!!!!!!!
Aaaa, era sa uit!... Am prins si vreo 10-12 stiuci ~1,5-3kg si ~6-8 marlite la lingura si abia de prin 26 oct. incepe sa mearga - pana prin 10 noiembrie.
Bete incordate si fire tensionate!!!

-
kip
- junior

mai usor cu calificativele: fiecare om primeste raspunsul pe care îl cauta. ce ai spune dac te-as întreba care sunt cela mai bune locuri de pescuit din sibiu-oras. dac ai banui ceva sau ai fi auzit, si nu þi-ar fi placut de mine, sau oricine alt cineva care ar întreba, ai minti? si daca da de ce? spiritul conservator si ideia unui profit te-ar face sa faci la fel. nu contrazice . caracterul tau de asta a dat dovada cand ai folosit calificativele!
Poate si cu respect, în mod sigur pentru Sibiu,
Kip
-
kip
- junior

Nu te cunosc Ovidiu.
ÃŽmi cer scuze.
Fir întins!
-
ovidiu14
- veteran

-
kip np
fir intins
-
ANDREI RIGA
- veteran

-
PAI IN WEEKEND-UL 6-8 OCTOMBRIE AM FOST SI EU PE FORTUNA SI S-A PRIS FRUMOS!!! INTR- O BARCA DE TREI, VINERI SI SAMBATA AM PRIS IMPREUNA IN JUR DE 45 STIUCI, DINTRE CARE DOUA IN JUR DE 4KG.DUMINICA , SUFLETU' LU' AVRAM IANCU!!!!!VA TRIMIT SI POZE DACA IMI EXPLICA CINEVA CUM SE ATASEAZA POZELE!!!!SI NU MAI FITI NERVOSI CA MERGEM LA PESCUIT CA SA NE RELAXAM!!!SI PE CINE A INTERESAT PENSIUNEA S-A CHEMAT "LA TRAIAN" SI NE-AM SIMTIT F F F BINE ACOLO! O SINGURA PROBLEMA ; DACA NU PREA-TI PLACE MANCREA DIN PESTE, ESTI TERMINAT!! FACI FOAMEA , PTR CA EI GATESC ACOLO EXTRAORDINAR....NUMAI DIN PESTE![/img]
MODERARE : Andrei Riga, citeste te rog regulamentul forumului si mai ales punctul 8.
-
grama v
- veteran

la mila, cel putin noi nu am prins pe lacuri ci numai pe dunare ,multa si mica.am auzit ca se lua mare cu twister la adincime dar nu am vazut la nimeni.oricum cum vedea un bastinas ca luai la lingura ,a doua zi si erau acolo cu setcile si astia nu iertau nimic.