A prins cineva somn anul asta?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Robert517
utilizator constant
utilizator constant

Re: A prins cineva somn anul asta?

Mesaj de Robert517 » 02 Mai 2012, 19:35

Merci de raspuns :respekt:

moneytehnik
veteran
veteran

Mesaj de moneytehnik » 02 Mai 2012, 20:24

Cu placere.
Au fost si alti somni dar nu au putut fi scosi. Da pe larg si apoi vine la mal, se baga la agatatura(stanca, la noi malurile sunt stincoase) si acolo intepeneste. Ii dai fir si tot acolo sta, nu pleaca, iar daca incerci sa recuperezi rupi in pietre. Daca n-ai barca e foarte enervant.
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)

cristian herban
junior
junior

Mesaj de cristian herban » 21 Aug 2014, 09:43

moneytehnik scrie:Cu placere.
Au fost si alti somni dar nu au putut fi scosi. Da pe larg si apoi vine la mal, se baga la agatatura(stanca, la noi malurile sunt stincoase) si acolo intepeneste. Ii dai fir si tot acolo sta, nu pleaca, iar daca incerci sa recuperezi rupi in pietre. Daca n-ai barca e foarte enervant.
In acest caz va trebuii cand intepi tre sa-l aduci sus repede :respekt:

Goldelian
senior
senior

Mesaj de Goldelian » 21 Aug 2014, 20:03

cam greu cu somnul, ca dupa teapa sa-l aduci repede sus...cel putin pe Dunare unde pescuiesc eu...poate pe ape cu curent mic sau fara curent , este posibil, dar eu pe Dunare nu am putut vedea decat cum pleaca glont in curent puternic si apa adanca

cristian herban
junior
junior

Mesaj de cristian herban » 25 Aug 2014, 09:02

Goldelian scrie:cam greu cu somnul, ca dupa teapa sa-l aduci repede sus...cel putin pe Dunare unde pescuiesc eu...poate pe ape cu curent mic sau fara curent , este posibil, dar eu pe Dunare nu am putut vedea decat cum pleaca glont in curent puternic si apa adanca
dar daca dai de unul de 4-7kg ,apa fara curent si bat de 40-80 gr.(ancora,inel,nod de buna calitate ) merge repejor dar i-ti creaza ceva adrenalina cand incepe sa se zvarcoleasca in apa. :respekt:

Scrie răspuns