2009 - Top 3 capturi & Top 3 naluci
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
2009 - Top 3 capturi & Top 3 naluci
Pentru ca anul se apropie cu pasi repezi de final, am deschis acest topic din dorinta de a-mi/ne face o imagine cat de cat apropiata de realitate in doua privinte: cam ce pesti (rapitori) mai exista pe apele noastre si care ar fi cele mai prinzatoare naluci.
I-as ruga pe pescarii mai activi (eu, din nefericire, nu pot inca sa ma numar printre ei) sa puncteze ceva de genul:
1. Clean - dimensiunea celei mai mari capturi, locatia (macar aproximativa, daca nu se doreste desconspirarea anumitor locuri), naluca norocoasa.
2. Avat - idem
3. Stiuca - idem
4. Salau - idem
5. Somn - idem
6. Biban - idem
p.s. n-am introdus si pastravul in calcul deoarece el beneficiaza in principiu de un regim special (perioada scurta in care e liber la pescuit) si, in plus, e in primul rand apanajul "muscarilor".
I-as ruga pe pescarii mai activi (eu, din nefericire, nu pot inca sa ma numar printre ei) sa puncteze ceva de genul:
1. Clean - dimensiunea celei mai mari capturi, locatia (macar aproximativa, daca nu se doreste desconspirarea anumitor locuri), naluca norocoasa.
2. Avat - idem
3. Stiuca - idem
4. Salau - idem
5. Somn - idem
6. Biban - idem
p.s. n-am introdus si pastravul in calcul deoarece el beneficiaza in principiu de un regim special (perioada scurta in care e liber la pescuit) si, in plus, e in primul rand apanajul "muscarilor".
-
- utilizator constant
- alexandru varga
- utilizator constant
Top 3
clean 400g salmo hornet avat 1kg salmo minow stiuca in ianuarie la shad de 3cm 1.5 si una de 2kg in aceasi zi prinse stiucile si acum va scriu pesti prinsi de fiul meu in virsta de 9 ani 2 merene in aceasi zi de 2.5kg rotativa meps nr1 clean 600gr si avat 1.2kg tot la rotativa meps nr1 toti prinsi pe mures
re
1-lipsa
2-mediu-oscilanta
3-lipsa
4-mediu-de toate
5-mare-f mare-cicada,shad
6-mare-de toate
2-mediu-oscilanta
3-lipsa
4-mediu-de toate
5-mare-f mare-cicada,shad
6-mare-de toate
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
1.cleni multi intre 1 si 2 kg in general la voblere facute de mine dar si la salmo bullhead
2.avati de 61;63 cm la salmo sting de 6 cm si de 72 la un vobler propriu
3.stiuci doar 3 cea mai mare de 2,9 kg la gipo flamingo si dolinger
4.somn nu
5 biban nu
parerea mea este ca nu poti face un top cu cele mai bune voblere,pentru ca sunt diferite conditiile in functie de perioada.ar cam trebui sa ai din toate si cel mai important sa stii cand si cu ce sa dai in apa(asta-i cel mai greu)
2.avati de 61;63 cm la salmo sting de 6 cm si de 72 la un vobler propriu
3.stiuci doar 3 cea mai mare de 2,9 kg la gipo flamingo si dolinger
4.somn nu
5 biban nu
parerea mea este ca nu poti face un top cu cele mai bune voblere,pentru ca sunt diferite conditiile in functie de perioada.ar cam trebui sa ai din toate si cel mai important sa stii cand si cu ce sa dai in apa(asta-i cel mai greu)
-
- veteran