Salut,
Doresc sa achiziționez un Berkeley Pulse pt șalău la Dunăre, din barca. Nu știu daca sa aleg una mai scurta, de 2.18 cu 15÷40g, sau sa merg pe 2.40 cu 15÷50g?
Dacă ar exista 2.18 cu 15÷50, as ști ce sa aleg.
Pescarii de Dunăre, ce îmi recomandați?
Mulțam pt sugestii!
15-40g sau 15-50 din barca?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- George1985
- veteran
Re: 15-40g sau 15-50 din barca?
Stai calm ca nu-i diferenta la putere.
Depinde de adancimea pe care pescuiesti.
E mai confortabil 2.18-le, dar daca ai adancime mare, +20m, trebuie sa mai si intepi, atunci mergi pe 2.40m.
Bune ambele ca lansete, o idee cam greute.
Spor
Depinde de adancimea pe care pescuiesti.
E mai confortabil 2.18-le, dar daca ai adancime mare, +20m, trebuie sa mai si intepi, atunci mergi pe 2.40m.
Bune ambele ca lansete, o idee cam greute.
Spor
- stefanflorin
- veteran
2,18 e mai intepat pe varf decat 2,40 spun asta pt. ca le-am avut pe amandoua, si am pastrat 2,18 pt. aceleasi aplicatii. Mai fain decat cele doua mi se pare http://www.totalfishing.ro/lanseta-berk ... 54026.html care e mai progresiv in sarcina si mai rapid decat modelul precedent, iar diferenta de bani e mica.
Urasc atarnatorii!
@Stefan florin,
Acelea este bățul pe care îl am în vizor, oricum modelul vechi nu cred ca se mai găsește. L-am pipăit și eu în magazin și mi-a plăcut foarte mult.
Mulțam fain!
Acelea este bățul pe care îl am în vizor, oricum modelul vechi nu cred ca se mai găsește. L-am pipăit și eu în magazin și mi-a plăcut foarte mult.
Mulțam fain!
Am cumparat Pulse XCD Spin, 2.18m, 15-40g si l-am si testat la Dunare, din pacate fara capturi.
Sunt incantat la maxim de felul cum se simte, este foarte senzitiv in comparatie cu Spin-Bladeul 30-80 pe care il foloseam pana acum, astfel reusind si eu sa-mi dau seama cam peste ce da jigul meu, iar jigurile de 40g nu par a-i pune vreun fel de dificultati.
Pt experienta mea redusa la acest capitol, pot spune ca e un bat excelent.
Se poate inchide.
Sunt incantat la maxim de felul cum se simte, este foarte senzitiv in comparatie cu Spin-Bladeul 30-80 pe care il foloseam pana acum, astfel reusind si eu sa-mi dau seama cam peste ce da jigul meu, iar jigurile de 40g nu par a-i pune vreun fel de dificultati.
Pt experienta mea redusa la acest capitol, pot spune ca e un bat excelent.
Se poate inchide.