WE
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
noi am fost duminica cate ore pe o balta de toata jena. un biban maricel a intrat la cosmin, dragos a ratat o marla. prietenul nostru care dadea la spin a luat si el un bibanoi. mie nu mi-a dat nimic, am prins doar o lingura berti cu tot cu plasa de monofilament in care se agatase. inca mai era gheata un pic pe o zona mai umbrita. ai si tu un pic de rabdare ca o sa inceapa..
ciao!

ciao!
_Sanya scrie:da , cleni la streamer
zii mai multe, shoni

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
streamer de somon simplificat nelestat , cu aripa neagra (par de capra ,bucktail) , pe carlig de #6 (Akita AK 717) .... se vede si in gura pestelui de pe poze
ce sa mai zic ? echipament ? -Taimen XR896-3 - / - SA Aircell WF8F-/-BFR Lamina 95 - / - forfac rasucit 2x0.30 (ca la stiuca) - / - tipet 0.30 -

ce sa mai zic ? echipament ? -Taimen XR896-3 - / - SA Aircell WF8F-/-BFR Lamina 95 - / - forfac rasucit 2x0.30 (ca la stiuca) - / - tipet 0.30 -

superbine ! de ce ? tu cu cat dai la streamer ?
cleanul sare si daca dai cu pikemono de 30lbs , numai nici io nu's chiar asa dur (dar am avut caz
) ... eu zic ca mai bine daca forfacul si tipetul e rigid , de acea fac forfac de 2x0.30 si folosesc tipet de 0.30... si nu in ultimul rand astept pesti mari in suvoaie (daca dau pe rau, dar pe lac tre sa trag pestele peste papura si ce o mai fi in apa) la distanta mare , asa ca intepatura tre sa fie sigur , nu ca mai indoaie si batul si mai prelungesca si firul ca un elastic (de acea dau cu AFTMA 8 ) ... nu eu sunt singurul care da asa la clean sa la avat cu streamere (cu bete 7-9 ! ) (personal cunosc cativa zeci de muscari de aci si de peste hotar ) 
cleanul sare si daca dai cu pikemono de 30lbs , numai nici io nu's chiar asa dur (dar am avut caz