Un mic cadou incitant ptr. Dragos74!...miam miam

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
cosmin81
veteran
veteran

Un mic cadou incitant ptr. Dragos74!...miam miam

Mesaj de cosmin81 » 06 Mar 2006, 18:06

"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 07 Mar 2006, 20:29

Vorba vine.... pt. mine.
Mai bine zis astia ne fac in ciuda .....ca la noi cu vremea asta trebuie sa mergem la bulgari(cum spunea cineva...)ca sa mai prindem ceva... :!:

cosmin81
veteran
veteran

Mesaj de cosmin81 » 07 Mar 2006, 20:40

merge man si la noi...dar mai la primavara incolo cand se apropie de mal! Eu am vazut la ghiol la Mangalia, erau cu miile la suprafatza si dadeam cu unditza de pe un pod si ma chinuiam ca prostul sa tzin rama de mare la suprafatza apei ca sa prind si eu unul si am prins mai multzi asa! Maaama si ce bucatzi se invarteau pe sub aia mici pe care am reusit eu sa-i prind! Cand intra acolo in ghiol potzi sa dai k lumea dupa ei ca stau si pe langa maluri, mai ales dupa zile dintr-alea cu vant puternic si cu valuri mari, cand se face marea lac! daca am prins la unditza pe langa mal si de 800-900 de grame presupun ca merge si cu musca mai ales ca se gasesc ramele de mare din ce in ce mai greu! :D
"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"

Balambur
junior
junior

Re: Un mic cadou incitant ptr. Dragos74!...miam miam

Mesaj de Balambur » 08 Apr 2006, 19:00

Draguti pesti.... numai ca la noi nu apuca sa creasca dat faptului ca cei mici sunt pastrati

Scrie răspuns