to be or not to be..... muscar
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Nevasta'mea a prins un pastrav la musca. Am rugat'o sa tina si ea batul de musca poate prinde ceva. Si dupa ce am avut eu o gramada de rateuri o aud "am prins un pastrav, ce fac acum?, mama ce trage!, mama ce fain este!..." si atat ca nu am reusit sa'l scot de sub barca si l'am pierdut. Asta dupa ce am luat eu batul. E..., asa se intampla cand folosesti hook cu barbless. ...de asa este legislatia aici.
Si zice ca ii place si ca mai vrea, dar nu a mai avut bafta.
Si uite asa devii muscar.
Si zice ca ii place si ca mai vrea, dar nu a mai avut bafta.
Si uite asa devii muscar.
referitor la categoria " sunt muscar, merg des". Ce inseamna des?
Intreb pt ca nu cunosc muscarii de pe acest forum. Ar fi Petru, Misu, Narcis, troutbum. Mai sunt curios in rpivinta locatiei ( locatiilor) celor necunoscuti mie. E firesc sa cunosc mai multi ardeleni, doar sunt ardelean si ma "impiedic" de ai mei pe rauri:) . Dar ceilalti de pe unde sunt?. Nu intreb de ape caci vad ca mai toti tinem secret apele....
. Asa ca o statistica relativa a apelor cu pastravi sau lipani iese din discutie..
Intreb pt ca nu cunosc muscarii de pe acest forum. Ar fi Petru, Misu, Narcis, troutbum. Mai sunt curios in rpivinta locatiei ( locatiilor) celor necunoscuti mie. E firesc sa cunosc mai multi ardeleni, doar sunt ardelean si ma "impiedic" de ai mei pe rauri:) . Dar ceilalti de pe unde sunt?. Nu intreb de ape caci vad ca mai toti tinem secret apele....

Luci: "... referitor la categoria " sunt muscar, merg des". Ce inseamna des? ..."
Tot spuneai ca m-ai uitat ...
Pentru mine a merge des "means" a merge des
. De ex., anul asta am prins deja cateva sute de pesti in vreo 10 partide de muscarit. E suficient de des pentru a intra la categoria "sunt muscar, merg des"? 
Tot spuneai ca m-ai uitat ...

Pentru mine a merge des "means" a merge des