pescuit cu muste artificiale, flyfishing
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
dragos74
- veteran

Am luat unul mic la o parasuta galbena cand dadeam dupa rosioare in Herastrau. am pus poze in galerie la diverse

.
Am ramas tablou

;chiar s-a aruncat pe ia nu ca a supt-o din gresala .
Hai ca la diverse nimfe nu e o problema dar la uscata
Voua vi s-a intamplat asa ceva

-
redkid
- utilizator constant

-
Felicitari!! ziceai ceva de nimfa... ai luat la nimfa inainte???
Eu vanez cativa de ceva timp si nu pot sa ii pacalesc nici cum... cred ca ma dau batut
Daca ai luat la nimfa... ce nimfa si ce marime??? pls!!
-
eugen
- veteran

@dragos
eu cred ca toti papa insecte. ramele, viermii de carne si mamaliga nu exista in mod natural in apa. felicitari oricum si la mai mare!
in alta ordine de idei, n-ai cumva vreo pozna cu popperele alea din spuma cu care dai tu la rosioare? vreau sa-mi leg si eu cateva.
ai avut dreptate ca sunt rosioare mari prin herestrau. dar sunt foarte selective, am reusit sa prind doar cu o singura uscata si cred c-am incercat vreo 50 de pattern-uri.
-
dragos74
- veteran

pt.redkid:
Eu nu am luat la nimfa pt ca nu prea ma incanta dar sunt altii de pe site care cred ca auluat . Cred ca unul din ei este fff
pt.eugen:
am pus ingaleria foto niste poze cu un clean pe mihailesti unde se vede poperul dar daca vrei iti pot arata unul direct daca ne-om vedea in vreo zi.Cred ca ai tel. meu sau il are cosmin.
Rosioarele eu le prind in ''oala la bordei'' care apartine de Floreasca nu de Herastrau dar nu cred ca sunt selective ci trebuie sa arunci chiar in raza ei de actiune pt ca altfel nu prea detecteaza musca mai9 ales ca nici apa nu e prea limpede si sunt si multe resturi pe apa.
eu am luat cam la orice musca mai rasarita dar poperele sunt mai bune pt ca nu se scufunda si nu au nevoie de silicon si nici nu se strica indiferent cati pesti prinzi.
Chiar inainte de Tenul acela luasem o rosioara imensa (ca in delta) .
Prima data am luat la strimer cand dadeam la biban si asa am inceput sa le caut apoi cu uscate

-
rough boy
- utilizator constant

Pt. Eugen:O poza cu popperele exista in articolul "Pescuit la Clean: pestele cu o mie de fete si nalucile potrivite", este poza de la sfarsitul articolului.
Pt Dragos:Daca iesi in timpul saptamanii dupa sevici pe Herastrau dupa rosioare da-mi si mie un MP ca vreau sa ies si eu.
[/url]
-
eugen
- veteran

@roughboy
thanx! mi-am legat deja ceva similar aseara, vedem ce-o iesi.
@dragos
pe floreasca am prins si eu. si cred ca o sa prind si diseara daca se potoleste vantul asta.