stiuca de la sacalaia

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
muscarul
utilizator constant
utilizator constant

stiuca de la sacalaia

Mesaj de muscarul » 07 Apr 2005, 07:20

dupa 1 mai , vreau sa ies la sacalaia la o stiuca.... cu streamere. a pescuit cineva acolo cu MA? din experienta, ce modele/culori merg mai bine?
P.S. Pt cei ce ma vor acuza de braconaj in prohibitie, la sacalaia e permis pescuitul stiucii cu naluci in prohibitie.
God Grant that I may live to xxx until my dying day, And when it comes to my last cast
I most humbly pray, When in the Lord's safe landing net I'm peacefully asleep,That in His mercy I be judged As big enough to keep.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 07 Apr 2005, 08:50

nu o sa te acuza nimeni pebtru ca am mai stabilit odata ca ne vedem fiecare de treaba noastra

redkid
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de redkid » 07 Apr 2005, 13:24

Dupa 1 mai??? de ce nu mergi acum??ca dupa 1 mai incepe pastravul... acum si asa nu ai ce altceva sa faci!ca luni se inchide si la ciprinide parca...
Dupa ce vii.. :oops: imi zici si mie cu ce ai dat si cu ce ai prins???ca vreau sa incerc si io :D

v sirb
utilizator nou
utilizator nou

prohibitia 2005

Mesaj de v sirb » 08 Apr 2005, 20:26

slutare l tot lumea
........nu stiu cum s incep si cum s termin............
m cam bilbii dupa cele citite azi . .... cic s-au dt ordine noi. prohibiti incepe in 10- 11 prilie si tine piina in iunie .
stiti careva ceva?? daca e asa , as vrea sa stiu si eu cine si dupa ce criterii decide cind depun amaritzii aia de pesti icrele :? eu sunt in austria si.... in fiecare an pestii de aici depun icrele ,,punctual" :lol:
poate astia is mai civilizati ............ mai stii. sau ..... o fi vreo gluma de aprilie :evil:

Scrie răspuns