dupa 1 mai , vreau sa ies la sacalaia la o stiuca.... cu streamere. a pescuit cineva acolo cu MA? din experienta, ce modele/culori merg mai bine?
P.S. Pt cei ce ma vor acuza de braconaj in prohibitie, la sacalaia e permis pescuitul stiucii cu naluci in prohibitie.
stiuca de la sacalaia
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
stiuca de la sacalaia
God Grant that I may live to xxx until my dying day, And when it comes to my last cast
I most humbly pray, When in the Lord's safe landing net I'm peacefully asleep,That in His mercy I be judged As big enough to keep.
I most humbly pray, When in the Lord's safe landing net I'm peacefully asleep,That in His mercy I be judged As big enough to keep.
prohibitia 2005
slutare l tot lumea
........nu stiu cum s incep si cum s termin............
m cam bilbii dupa cele citite azi . .... cic s-au dt ordine noi. prohibiti incepe in 10- 11 prilie si tine piina in iunie .
stiti careva ceva?? daca e asa , as vrea sa stiu si eu cine si dupa ce criterii decide cind depun amaritzii aia de pesti icrele
eu sunt in austria si.... in fiecare an pestii de aici depun icrele ,,punctual"
poate astia is mai civilizati ............ mai stii. sau ..... o fi vreo gluma de aprilie
........nu stiu cum s incep si cum s termin............
m cam bilbii dupa cele citite azi . .... cic s-au dt ordine noi. prohibiti incepe in 10- 11 prilie si tine piina in iunie .
stiti careva ceva?? daca e asa , as vrea sa stiu si eu cine si dupa ce criterii decide cind depun amaritzii aia de pesti icrele

poate astia is mai civilizati ............ mai stii. sau ..... o fi vreo gluma de aprilie