Start cu clasa 6/7
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Start cu clasa 6/7
Daca stilul asta iti face cu ochiul, mai bine faci o investitie - nu neaparat mare - si iei o lanseta si un snur de calitate; mulineta - suport de fir, asa ca poate fi una ieftina care sa-ti incarce firul. O lanseta mai buna te va ajuta sa deprinzi primele notiuni de casting, iti va face placere sa pescuiesti cu ea si isi va pastra valoarea in cazul in care vei renunta sau vei vrea sa faci un up-grade. Stai prin zona si pe alte forumuri si vei gasi o lanseta buna la un pret convenabil...
Da,ai dreptate cu lanseta si firul,am gsit pe net urmatorul bat:Old Captain's salza im9 , 8' , #5 , 2.5m....nu am mai prea gasit informatii legate de acest fabricant si vreau sa va intreb pe voi daca cunoasteti genul asta de lansete.!
Salut!
vorbeste si cu leowb stiu ca el mai avea ceva de vanzare, da un mp ceva ...
vorbeste si cu leowb stiu ca el mai avea ceva de vanzare, da un mp ceva ...
Am o poza cu batul despre care am zis....cu tot cu mulineta 300 lei.

orice parere e binevenita.!
scuze de marimea pozei.!

orice parere e binevenita.!
scuze de marimea pozei.!
Nu-i bai, o dau cu puncte rosii peste pete albe si poate ma invata sa prind pistruiati.Dar stai ca eu n-am zis daca-i buna mulineta;
batzu domnu` batzu`, sa fie mai ieftin in partea ailalta?

si eu mi-am dorit un echipament de fly si datorita lui leowb un baiat de nota 10 azi am intrat in posesia lui si sunt super multumit am primit o lanseta cabelas #5 cu o mulineta cormoran fly core 35 si un snur FW 5 pentru care ai multumesc din suflet . asa ca ai poti cere ajutorul cu incredere nu te va dezamagi
pescuitul e cel mai puternic drog al carui remediu nu vreau sa il cunosc