pe undeva da

. rezoanele care imping piticii catre "creerea" unei necesitati de dh sunt :
- cu olea de practice ajungi sa dai mai mult decat la single hand
- in nejte conditii spatiul necesar in spate nu mai e asa de mare, te limitezi si la 2-3-4 m uneori fara probleme.
-distantele atinse sunt mult mai usor d eobtinut si cu mai putin efort din partea utilizatorului.
- mult mai usor de controlat firul si musca la distanta si peste curentprin prisma batului mai lung, si mie personal mi se pare mai usor de dat cu sinkuri cu dh decat cu single..
- nevoia permanenta de new gear
pe partea ailalta te limiteaza in niste situatii , de unde intelegem ca, la fel ca orice alt stil, are apliatiile lui la care are avantaje :
astfel pe lac nu prea e fun , mustele cand trec de un 10-15 cm si sunt insetate de apa devin cam greu de lansat ( deci cam elimini stiucile) , stilul si lanseurile sunt concepute sa te folosesti de curentii raului pt prezentarea goangei .....mai e ceva, nuj, poate am mai scapat una alta.....
deci pe apele noastre eu le vad utilitatea asa :
clean : streamere, poppere , ude, nimfe, chiar si gandaci in anumite situatii , pe care le-au "pozat" tavi si hell
avat : streamere, poppere
salmonide cu ude si nimfe pe raurile mai mari . din pacate dimensiunile medii ale salmonidelor noastre lasa de dorit si te imping catre un echipament mai light care nu isi are rostul in conditiile noastre......
orie alt animalut care sta in rau , pe curent eventual . la capitolul fire de dh exista unele cu rata de scufundare mare si implicit in functie de loc, curent samd se pot aborda lejer adancimi de genul 3-4m din e am vazut si probat eu .