Somn la musca ...

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 24 Noi 2011, 02:44

Daca-i densitate mare merita incercat.Chiar daca nu poti inca lansa bine, te pozitionezi pe vreun pod dar cu acces de urgenta la mal sau vreo limba de pamint ce intra adinc in albie.Poate tocmai in apa linistita de dupa peninsula sa stationeze vreunul.Musca cu ochi metalici mari gen clepsidra(plus lestaj de sirma grea) ce evolueaza cu virful in sus , fir scufundator sau macar lider scufundator , joarda grea si molineta mare ce stringe frina bine.Ideea e sa ajungi repede cit mai jos cu musca.Am incercat sa prind sturioni in genul asta dar nu schitau nici cel mai mic gest de a ataca. Deh....pesti painea lui dumnezeu.. :lol:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 10 Dec 2011, 07:37

http://blog.aspe-angler.com/?tag=silure

si tot sapand am mai gast un sfat care mi se pare d emaxim bun simt....
Choose natural flies that are free of dyes. Catfish have keen senses of smell, so they may smell any chemicals used in dyed flies.

overall frantzujii sunt cei care vaz ca rup fashul la cate un mustacios.
si americanii prind catfish, dar catfishul lor poate fi folosit ca momeala pt catfishu nostru :lol: :lol: :lol: ( in sfarsit avem si noi ceva mai mare ca ei :twisted: )

ps: miaj pla in eea tst de laptop ****....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

alexandru varga
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alexandru varga » 10 Dec 2011, 19:43

am vazut o emisiune la pvtv de fly fishing pe un lac din ungarea si dadea cu stremer dupa stiuca dar stremerul era legat pe un jig ,a luat si stiuca dar si un somn de 35-40kg cu bat de cl 12 specificat de el ca batul se foloseste la pescuitul de tarpon.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 10 Dec 2011, 19:46

in mod cert baltile private cu concentratie mare de peste si competitie pe hrana cresc sansele unei capturi....

tot in mod cert as prefera de 1000 de ori mai mult s ail prind in apa salbatica.....

creca la anul in primavara ma fofilez pe ea prohibitie si am sa incerc sa ii agat cand sunt in mal la depunere....daca o sa ma lase inima :lol:

GABYFLY
utilizator nou
utilizator nou

Re: Somn la musca ...

Mesaj de GABYFLY » 26 Feb 2012, 22:50

Va salut .Eu pescuiesc cu mustele cam de 25 de ani ****** dar anul acesta trebuie sa trec la grei si anume :crap,somn,stiuca,salau,mreana.Din cite am vorbit cu LUCIAN VASIES si el a avut bete de musca pentru pesti mari si chiar de somn imi spunea ,deci este posibil sa atace,si de aceea vreau sa incerc.Am aflat niste locuri cu somni multi de tot si nu e secret fiindca in zona aceea politia sta pe balta la agatat.Locatia este la SIBIU pe riul OLT .Anul acesta merg in zona si toate filmele le pun pe site-ul meu fie ca sint la somn,salau,biban,avat,clean.Ii stimez pe cei de acolo ca au grija de fauna lor,mai jos spre ISLAZ se aude ca autoritatile protejeaza pe infractorii cu curentul electric ceea ce nu cred ca-i bine.Si daca nu am fost covingator cu somnul sa va spun si citi s-a prins la lingura.7 SOMNI la 7 kg intr-o ora,in zona SIBIU.Tinem legatura,sa-i capturam pe monstri,si va doresc fir intins! :lol1:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 26 Feb 2012, 22:56

Ce muste de somn ai recomanda tu ?

JB
senior
senior

Mesaj de JB » 27 Feb 2012, 11:59

D-alea cu sclipici si cu briz-briz-uri...Blink-blink style, I guess
Indubitabil!

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 27 Feb 2012, 12:06

MuskMd scrie:****

Ma jur ca nu am injurat acolo :D :lol:

Oricum Mihai, e dragut cum acum, dintr-o data , a renascut moderarea activ pe sectiunea asta . Keep up the good work :lol:

Propun sa fie moderat si mesajul lui JB, pt ca e tendentios si "bascalios" :lol:

JB
senior
senior

Mesaj de JB » 27 Feb 2012, 12:47

Adeca io dau indicii si sa mi-o iau in freza? :wallbash: :fluch

:elkgrin:
Indubitabil!

Hell
veteran