solunar ff bun la sfarsit de sezon de lipan

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
kobe
junior
junior

solunar ff bun la sfarsit de sezon de lipan

Mesaj de kobe » 19 Dec 2005, 13:26

astazi am fost la lipan pe rau la noi si am avut o zii super buna.am reusit sa prind 18 lipani si 5 pastraviori.venind de la servici am observat pe apa(am serviciul chiar langa rau) muscarind cativa lipani superbi.am plecat de la sevici sa-mi iau echipamentul si dupa ce am terminat serviciul m-am dus pe apa.de la primul lanseu am luat un pastravior apoi au urmat lipanii.cel mai mic a avut 26 cm.nici acum nu-mi vine sa cred ce zii am avut cu asa capturi multe si frumoase.din pacate nu am avut apartul foft la mine dar am reusit sa fac cateva poze cu tel..am prins ff bine la ude de 20 si cateva nimfe de 18.
ce uscate imi recomdati ca am vazut ca muscareau la suprafata dar nu am avut uscatele la mine.
am eliberat toti pestii si am urmat sfatul lui luci sa debarbetez acele si am reusit aproape toti lipanii sa-i scot si au fost eliberatii in conditii ff bune nefiind raniti.va recomand sa faceti si voi ca mine si daca tot practicam C&R sa ii eliberam nevatamati.sper sa aveti si voi o zii ca a mea si fiti pescari sportivi!!!!!! :)

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 19 Dec 2005, 13:41

Toata stima pt partida asta!
Iarna asta n-am fost, dar in iarna trecuta a mers bine, dintre uscate, la unele legate pe carlige 18-22, foarte simple: corp din ata de montaj, smoc de CDC deasupra, culori crem, maro, gri, negru (depinde si daca e ceva in aer).

iulian_bud
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de iulian_bud » 19 Dec 2005, 16:18

De unde esti Kobe ca sa stim si noi ,de unde ai prins acei lipani.
C***t in traista!

Florin M
senior
senior

Mesaj de Florin M » 19 Dec 2005, 17:11

Cred ca e din Suedia. :)

kobe
junior
junior

Mesaj de kobe » 19 Dec 2005, 17:31

Suedia?????? :roll: nu sunt din suedia mai sunt si locuri frumoase la noi unde se mai prinde lipan.Eu sunt din Valea Jiului(de la mineri de acolo :)) )Dupa ff multi ani cand jiul a fost poluat de cateva preparatii de carbune sau inchis acele preparatii si apa a devenit destul de limpede si cateodata iti ofera partide ca cea de azi.dar sa stii ca nu intodeauna am prins deoarece mai este o uzina care varsa cenusa in apa si asta nu e de mult timp si atunci chiar nu reusesti sa prinzi nimik(ar fii culmea)dar astazi parca eram dintro ilustarta cum vezi pe net in alte tarii ningea super tare si inbracat la greu cum eram am reusit partida vietii mele.

kobe
junior
junior

Mesaj de kobe » 19 Dec 2005, 17:33

apropo mihai mustele cu CDC nu le-ai facut si hakle nu?

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 20 Dec 2005, 09:57

fara hackle

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 20 Dec 2005, 13:45

Mai va rog mai scrieti si voi adresa siteului lui Luci caci nu o mai gasesc si vroiam sa mai vad si eu niste modele de muste :wink:
Sper sa mearga ca parca ultima oara nuam reusit sa il accesez.
Multumesc :!:

iulian_bud
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de iulian_bud » 20 Dec 2005, 14:04

C***t in traista!

Scrie răspuns