Da. Multumesc.Hell scrie: Cel mai bine ar fi sa te intalnesti cu un muscar pe apa.
Snake rolls
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Snake rolls
Am luat tableta cu filmulete pe balta, dar am scapat-o in apa.Hell scrie: Degeaba te enervezi, intelege, multi pescuim si preferam sa ne pierdem timpul pe apa decat la tastatura.
Cel mai bine ar fi sa te intalnesti cu un muscar pe apa.
Cu pescaru ai dreptate.
Multumesc.
liviu stai calm , lumea e 'de-a casei' 
si da....adevarul doar pe apa il mirosi.... Ne auzim.

si da....adevarul doar pe apa il mirosi.... Ne auzim.
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
Eu am vazut la filmulete pe youtube si diferite siteuri cu miile. Le stiam pe toate , le visam , cam 4 luni de documentare aproape zilnic .topwater2 scrie:Da. Multumesc.Hell scrie: Cel mai bine ar fi sa te intalnesti cu un muscar pe apa.
Cand am iesit pe apa sau mai bine zis pe gazon mi-am dat seama ca nu stiu nimic , nu-mi iesea aproape nimic.
Totul sa schimbat cand am iesit cu alt muscar pe apa si am dat in tandem , mi-a explicat pas cu pas cam cu ce se mananca , a facut ceva corectii la cum tin batul si cand si cum sa dau drumul la fir, cand sa fac stopul , cat si cum sa tin firul la roll , cum sa schimb directia, etc....
Un echipament mai bun ajuta mult ,asta am vazut eu . -nu neaparat unul de multe zeci de mii de lei.
Sper sa ti fi fost de folos , si inca ceva , asculta de sfaturile oamenilor care dau de muult timp la fly ca o sa te coste muuuult mai putin , o sa inveti mai repede si o sa ai mai mult timp sa savurezi stilul asta .
Snur intins si lasa " floricelele " in cast deocamdata - un rollcast si backcast decent acopera cam tot ce ai nevoie sa te simti bine la fly.
topwater, posteaza in continuare linistit ca nu deranjezi pe nimeni... si gaseste pe cineva cu care sa iesi; si apoi posteaza din nou! Roll castul este esential si dupa ce-l stapanesti suficient, vin toate celelalte.
App de repozitionare si de schimbarea directiei: si cu roll castul poti sa schimbi un pic directia insa nu mai mult de 10-15 grade. Cu alte cuvinte nu poti lasa musca sa curga prea mult. Exerseaza roll castul peste ambii umeri ca sa poti da de pe ambele maluri.
App de repozitionare si de schimbarea directiei: si cu roll castul poti sa schimbi un pic directia insa nu mai mult de 10-15 grade. Cu alte cuvinte nu poti lasa musca sa curga prea mult. Exerseaza roll castul peste ambii umeri ca sa poti da de pe ambele maluri.
mah, toate bune si frumoase, numa' ca altii au invatat din filmulete, sexyloops.com si carti, ca nu prea erau muscari p'atunci ...
-
- veteran
Mie imi iese foarte bine snake cast,dar in ultima vreme dau numai cu shadow cast
Glumesc,evident.Invata bine rollcast si double houl si mai vezi daca iti trebuie si altele.Pentru dubla tragere iti recomand filmuletele cu Mel Krieger.Succes si nu dispera.O lanseta si un fir de calitate iti usureaza mult lanseurile.

Exact, au invatat DIN filmulete....dar practica unde au facut?vgb scrie:mah, toate bune si frumoase, numa' ca altii au invatat din filmulete, sexyloops.com si carti, ca nu prea erau muscari p'atunci ...
La mouse?

normal...sunt niste jocuri f bune pe tema asta 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
tu poate te-ai nascut destept ... n-ai mai avut nevoie sa inveti nimic, de la nimeni ...Hell scrie:Exact, au invatat DIN filmulete....dar practica unde au facut?vgb scrie:mah, toate bune si frumoase, numa' ca altii au invatat din filmulete, sexyloops.com si carti, ca nu prea erau muscari p'atunci ...
La mouse?