shooting head
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- alexandru varga
- utilizator constant
la ce iti trebe cizme sa vezi unde are apa 2 m?MuskMd scrie:cand am nevoie de 2 m imi pun cizme sold......

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
- alexandru varga
- utilizator constant
- alexandru varga
- utilizator constant

de ce ar fi mai bun un ST dintr-un WF de 6 decat un WF 6 BUN , atat timp cat...st sau nu , el nu va depasi aia 90 ft ai firului....si mai lasa si tot "capul" intreg si de lungime originala ?

Apoi...de ce sa nu dea si la clase mici cu headuri ..... am nimerit asa misto niste trebi la un moment dat cu bat cls 3/4 , fir de 5, wff si mulineta de 7/9 ...ca deh...altele nu aveam....

Si daca el are fun Lup AEG de ala care zice ca e 5 dar e 4 .... sau un SC V care zice ca e 8 dar el e 6 fast

ce nu a priceput dl varga e ca ori gaseste pe careva aproape sa faca probe, ori face probe pe banii lui din pacate.....
PS Salut pikeman

era o situatie ipotetica...cand am nevoie...dar eu nu am nevoie...
eu stiu deja

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Cupleaza capul la un Running mono.hai sa trecem la chestii tehnice hellule
de ce ar fi mai bun un ST dintr-un WF de 6 decat un WF 6 BUN , atat timp cat...st sau nu , el nu va depasi aia 90 ft ai firului....si mai lasa si tot "capul" intreg si de lungime originala ?
Dece sa fai bani mai multi pe un WF 6 BUN!!!??
Zicea Rajeff intr-un clip pe Youtube, poi sa faci under sau over lineing (sau cum sula se va scrie) Totul depinde de tipul personalitati.Apoi...de ce sa nu dea si la clase mici cu headuri ..... am nimerit asa misto niste trebi la un moment dat cu bat cls 3/4 , fir de 5, wff si mulineta de 7/9 ...ca deh...altele nu aveam....
Nu ma pune sa caut link-ul ca sunt ocupat cu ceva goange

Logic ca vorbim dejeaba atat timp cat nu se pun cele doo bombere in ecuatieSi daca el are fun Lup AEG de ala care zice ca e 5 dar e 4 .... sau un SC V care zice ca e 8 dar el e 6 fast![]()
oricum vorbim dejeaba

Aici suni ca un cunoscut d'al meu mancatash'ce nu a priceput dl varga e ca ori gaseste pe careva aproape sa faca probe, ori face probe pe banii lui din pacate.....

Love iz in da airPS Salut pikeman![]()
era o situatie ipotetica...cand am nevoie...dar eu nu am nevoie...
eu stiu deja...ciac noris alea alea , stii si tu ....
![]()
:lol

Deci una peste alta( sa nu iti las tie replica devenita celebra)
PESCUITUL IE VAST!!!