Ceau.
Prin iulie , august daca am bani, vreau sa ma duc si eu pe un lac pe aproape de Timisoara, 3 Ape ori Valiug, sau care mai sunt am auzit de Poiana Marului sau nu stiu care

, daca ar fi si rau pe langa ar fi si mai fain.. , excursia de anul trecut se pare ca nu a avut loc pana la urma... asa ca anul asta vreau sa recuperez, in principal vreau sa pescuiesc la clean dar nu m-as supara daca ar fi si pastrav (Nu am prins niciodata si as vrea sa prind) Si in primul rand la Musca as vrea sa pescuiesc, spuneti-mi si mie care ar fi mai recomandat dar sa nu fie foarte departe, (nu merg cu masina

) as sta cam intre 3-7 zile, la cort

... si daca mai aveti ceva informatii despre tarife si noutati nu ezitati sa le spuneti.
PS: nu sunt cunoscator de lacuri ,asa ca nu stiu mai nimic, si daca se poate pe vreunul sa se pescuiasca de pe mal ar fi super

.... am o amarata de barcuta si mie cam aiurea sa ma aventurez , am barcuit putin cu ea o balta si nu mi-a dat incredere , poate doar daca as pune o scandura asa pe latu' ei ar fi mai de doamne ajuta... asa ca mai bine de pe mal
Ms fain.