Salut Pescari

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
mihaita
utilizator nou
utilizator nou

Salut Pescari

Mesaj de mihaita » 23 Mar 2008, 12:54

vreau sa stiu si eu daca trage cleanul in aceasta perioada pe raul Prahova, langa Predeal?

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 23 Mar 2008, 13:20

@...maihaita...
Bun venit pe forum !

Nu stiu daca trage cleanul pe Prahova,dar stiu ca la mine in zona...impinge... :lol: :P :lol:

Fir intins ! tuturor. :wink:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Re: Salut Pescari

Mesaj de Fario_nebunu » 23 Mar 2008, 21:10

mihaita scrie:vreau sa stiu si eu daca trage cleanul in aceasta perioada pe raul Prahova, langa Predeal?
Mihaitza, daca tu reusesti sa prinzi la Predeal pe Prahova (zona superioara) clean, la orice metoda, eu ti-l cumpar la pretul lui in aur! Cleanul urca pe Prahova pana pe la Comarnic, iar mai sus numai pastrav mai prinzi, exemplare relativ mari dar rare. La Predeal, de fapt cum mergi spre Azuga se prinde pastrav indigen si curcubeu, de 18-24 cm. Poti incerca atat cu naluci (lingurite nr 1-2 rotaive, voblere de maxim 3 cm) cat si cu *****. La musca artificiala nu am dat pe acolo dar sunt cascade podite largutze asa ca e probabil sa prinzi si astfel. Incearca cu un buldo mic si un sir de maxim 3 muste. In zona sunt multe efemere maro, asa ca pune o musca maro cu 3 fire in coada, pe ac 12-14.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 23 Mar 2008, 21:13

PS - am uitat sa iti spun sa mai astepti pana pe 1 mai. Asa e sportiv. Nu ma imita pe mine care am fost de curand pe Dejani si pe Timisul Predealului. Eu sunt un caz pierdut pentru breasla pescarilor ultra-sportivi. Nu vreau emuli! :lol: :lol:

mihaita
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de mihaita » 24 Mar 2008, 00:15

miii de scuze am fost grabit am vrut sa scriu despre pastrav sa stiu daca am sansa sa prind unu pentru prima oara in viata mea,si nu am stiut daca mananca in perioada asta dar fario ma ajutat ms mult si imi cer scuze dinou pt neatentia mea fir intins

Scrie răspuns