sabita
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
In ceea ce ma priveste, la uscate am patit-o cu obletii inclusiv pe Dunare (ultima data acum 2 saptamani la Rasova). Oricum sabitele urca mai rar la suprafata si in general exemplarele de talie mica. Daca vrei sabite mari cred ca mai bine dai cu streamere sau ude (pe carlige mari #10-12) lestate relativ greu sa coboare cat mai repede la 2-3 m sau foloseste un snur sink. Unde mai pui ca la streamere, chiar daca nu sunt cele clasice de avat, s-ar putea sa ai si surpriza (placuta de altfel
) intalnirii cu avatii.
Snur intins si zi-mi si mie ce si cum! 10x

Snur intins si zi-mi si mie ce si cum! 10x
nici un snur intins, inca n-am varga de musca.
o sa dau cu streamere legate pe jig, iar alea ude le voi lansa cu ceva lest suplimentar, betisor tirolez sau plumb. o facatura, I know, dar asta este. am mai prins asa obleti cu ani in urma si chiar pe lac, pe dunare va merge si mai bine ca ma va ajuta curentul.
avat nu am prins cu la dunare cu jigurile mele cu marabu si par, am prins doar la vobler si oscilanta. doar pe olt am prins intr-o zi trei cu un muscoi alb, dar accidental, dand dupa salau.
cat despre sabita, erau foarte mari cele prinse de localnici la oltenita, tocmai d-aia ma interesam cu ce se pot prinde. daca sunt la fel de bataioase ca vaduvitele o sa-mi cumpar varga de musca numai de dragul lor.
multam de info inca o data!

o sa dau cu streamere legate pe jig, iar alea ude le voi lansa cu ceva lest suplimentar, betisor tirolez sau plumb. o facatura, I know, dar asta este. am mai prins asa obleti cu ani in urma si chiar pe lac, pe dunare va merge si mai bine ca ma va ajuta curentul.
avat nu am prins cu la dunare cu jigurile mele cu marabu si par, am prins doar la vobler si oscilanta. doar pe olt am prins intr-o zi trei cu un muscoi alb, dar accidental, dand dupa salau.
cat despre sabita, erau foarte mari cele prinse de localnici la oltenita, tocmai d-aia ma interesam cu ce se pot prinde. daca sunt la fel de bataioase ca vaduvitele o sa-mi cumpar varga de musca numai de dragul lor.
multam de info inca o data!