Romanian flies

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 31 Ian 2007, 17:40

no mai, ce aveti cu omul? poa a vrut sa faca o gluma:)) :lol:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 31 Ian 2007, 17:43

pai si noi nu glumim ? :lol:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 31 Ian 2007, 18:11

bai ce tari sunt astia de la romtelecom... :)
si ce daca vrea sa vanda, bre?
auzi..."only on demand"
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

ovm
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ovm » 31 Ian 2007, 18:49

.....suna telefonul.."bai vezi ca se iau aia de tine pe forumul de pescuit...".Am plecat de la scoala,mers la InternetCafe singurul loc public din orasul meu din care se poate scrie pe net ,unde sunt vreo 10-12 calculatoare din care 4 sau 5 sunt pt.navigat pe net(acasa n-am din pacate net iar la scoala nu merge de vreun an) am citit...am vazut ca va amuzati..am vazut si concluziile savante despre IP(nu stiu ce e ca nu ma pricep)dar e timpul sa va desumflati.Treaba e simpla:80% din concetatenii mei care n-au net acasa(ca si mine), cand intra pe net folosesc aceleasi calculatoare(eu il prefer pe cel cu nr.8)de la unicul Internet cafe din micul meu oras si trebuie sa stai la coada sa prinzi repede.Am inteles acuza dar mi se pare ca v-ati ambalat degeaba pentru simplu fapt ca suedezul vostru e cat se poate de real(de fapt sunt trei nordici simpatici care au inceput o afacere la mine in oras si de vreo doua saptamani se chinuie sa obtina aprobari sa dea drumul la o afacere cu utilaje de taiat lemne) si a folosit acelasi Internet cafe.Nici n-a fost greu sa ne intalnim deoarece sta langa hotelul(singurul din oras)de langa blocul meu.Cat de pescari sunt vad eu mai tarziu sau in weekend..Ca urmare ,pun si eu o intrebare fireasca pt. administratorul de site,folosind analogia:daca acum vreo 5 luni m-am inscris pe un forum auto unde am pus intrebari iar in orasul meu e o mica"etnie"care cumpara si vinde masini de pe acelasi forum utilizand aceleasi calculatoare de la Internet cafe si fiind membri ai aceluias forumu auto inseamna ca mesajele lor scrise cu greseli si injuraturi imi apartin mie?Adica tot ce se scrie de catre diversi in diverse locuri de la aceleasi calculatoare,daca te iei dupa IP INSEAMNA CA APARTIN ACELUIAS AUTOR???Ma tem ca ati fost "subtirei "in analiza.Habar n-aveti cati pescari straini trec prin orasul meu si folosesc acelasi internet cafe.Va-ti acidulat degeaba baieti,nu sunt genul care nevoie de publicitate pt. pescuit ,pt. ca cei ce ma stiu cunosc faptul iar cei ce nu stiu se pot informa de la altii(gen Ghimi ),nu-s mitoman ca altii.Asa ca asta e explicatia stimate administrator,ar trebui sa fi mai atent la afirmatii. Sa-ti spun si cine e mathias ca nu stiti:e un inginer silvic nesuferit,Mateescu care se crede Einstein in cinegetica si care din pacate toata iarna asta s-a ocupat cu aducerea de vanatori straini in Curtea de Arges si care mai vrea sa inchida si putinele rauri care mai au pastravi pe aici. Ma mir ca nu ati scris ca si pescarul canadian care a intrebat de mine pe forum vara trecuta trimis de Cristi Anghelina tot asa utilizand acelasi internet din orasul meu nu e sosia mea sau( chiar cazul neamtului care mi-a produs o multime de bani)!Ai crezut ca dai "lovitura"Shoco...,sa ma umilesti...ai luat teapa...ca de obicei...ca si compania...se intampla.
Apropose de pestii pe care i-am oprit ori o sa-i opresc in viitor:cati pesti ai numarat tu vreodata in traista mea ca eu nu-mi amintesc..poate vreun amic de-al tau ar putea sa ma intrebe...Hai pa ,fir intins si trafic intens

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 31 Ian 2007, 18:56

si marmota uite asa invelea ciocolata

pentru mine personal, explicatiile tale sunt chiar hilare
cu suedezul care te-a cunoscut acu 2 saptamani da te cauta acuma pe net, si va bateati pe calculatorul numarul 8
iar el nu iti stia mustele, si le cauta pe Internet
da de fapt voi va cunoasteti si el face afaceri la tine in oras
telenovela curata
mai bine o lasai asa ca oricum o dadusem in gluma....

fiecare trage propriile concluzii

RIon
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RIon » 31 Ian 2007, 21:45

scuzati ignoranta... cine e OVM si ce muste face, sa le vad si eu?

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 31 Ian 2007, 22:53

inteleg ca omu' care-a rupt bonefishu' si vrea poezie cu pastrav salbatic made in RO e de la mine din oras. zzzz..ce chestie. :))

dane, cred ca faci o presupunere care poate fi aiurea. nu baga mana in foc. muscarii astia-s asa de putini, sezonu' e scurt, ce vrei, mai baga si ei fitile, ca alta distractie nu e.

daca-mi dai numarul de IP eu pot sa dau in tzar zilele astea in curtea de arges si sa aflu daca este de la un net cafe numarul ala (in masura in care-mi si explici cum se procedeaza ca nu inteleg exact treburile astea). intr-adevar e un net cafe in apropiere de hotelul posada, cred ca singurul ramas in oras.

shoco
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shoco » 01 Feb 2007, 01:35

Daca stai sa citesti atent mesajul lui OVM iti explica clar la inceput ca nu stie ce e ala IP, dar dupa aceea argumenteaza ca amandoi se bat pe calculatorul nr.8, ( evident de unde rezulta ca stie ca acel calculator are un ip unic).Oricum ceea ce nu stie el, e ca indiferent de calculatorul pe care stai, tot acelasi ip o sa aiba, fiindca in sala aceea sunt ip-uri locale, iar afara iese unul singur, al serverului.

Oricum pune-ti problema in felul urmator:

Undeva intr-o tara uitata de D-zeu, la capatul civilizatiei, intr-un catun uitat de lume, un boier autentic, mare filozof si cunoscator in ale faunei si pescuitului si pe deasupra DE-LUXE legator scrie de la un internet cafe care are in jur de 5 clienti pe zi, intr-un satuc cu 10 locuitori.
Din cand in cand boierul cu blana de urs coboara din barlog in oras , barlog unde zace 300+ zile pe an (zile in care mediteaza asupra teoriei conspiratiei ) si isi expune ideile privind felul in care trebuie sa functioneze lumea si pescuitul in cazul nostru, desigur conform teoriei clocite in cele peste 300 de zile in care si-a auzit propriul ecou.

Automat toate fiintele din jur devin dobitoace iar el devine un fel de God All Mighty !

Povestea se termina tragic in momentul in care multimea inchide topicul spunandu-i boierului nostru ca al 2-lea razboi mondial s-a terminat demult ,Saddam nu mai este, iar noi restul avem Ipod-uri si 3G.

Boierul cu blana de urs, face mor mor si se intoarce in barlog inca vre-o 300+ zile , sa isi faca update la soft si sa cloceasca varianta pe anul care vine.

Domnule profesor Mihut, cu tot respectul pentru varsta dumneavoastra, nu sunteti deloc un exemplu pozitiv pentru generatia de tineri din zilele noastre, oricate argumente ati aduce.

I-ar mustele dumneavoastra sunt un fel de tigari fumate demult.

Studentul care isi intrece profesorul pica examenul, nu ?

PS : Am auzit ca anul viitor vor trece niste Neo-Zeelandezi pe la i-cafe-ul acela, baieti care au prins fantastic cu niste on demand( only custom) muste peste tot pe unde au fost.
Banuiesc ca cel care va posta mesajul se va numi Rex Hunt.

Traim in Romania si asta ne dispera tot timpul...
Toate cele pozitive

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 01 Feb 2007, 07:44

Am auzit ca anul viitor vor trece niste Neo-Zeelandezi pe la i-cafe-ul acela, baieti care au prins fantastic cu niste on demand( only custom) muste peste tot pe unde au fost.
te rog,
on demand( only custom)in a small series in Romania for fews fishermans

eugene

deci, partial rationamentul cu IP-ul e corect, din intamplare doi utilizatori se pot intersecta pe acelasi IP, in anumite circumstante: aceeasi firma, aceeasi retea de cartier, etc
ok

dar un suedez din "sweden", care cauta disperat niste muste de succes confectionate de o firma misterioasa care se numeste OVM, cu care el sparge pastravii prin Laponia, NU se poate intersecta cu un calculator de pe care posteaza OVM insusi

mai departe, OVM vine si spune ca de fapt suedezul exista, e la el in orasel de ceva vreme, si se cunosc ca sta la hotelul de langa blocul lui
ce tare.........
pai si cum se face ca omul cauta inca cu disperare pe internet mustele minune, cand el se cunoaste de fapt cu OVM si e de ceva vreme prin Curtea de Arges ?

singura posibilitate ar fi fost ca cineva sa-i faca o gluma proasta lui OVM, si cunoscand icafeul de unde posteaza acesta, sa bage un mesaj la misto, mergand pe ideea ca vede cineva accidental IP-ul, daca se nimereste sa fie acelasi IP, si cade toata treaba pe OVM
dar OVM vine si infirma singur aceasta versiune, singura plauzibila ( alta decat ca a postat OVM insusi ), spunand ca suedezul glumet exista si asa mai departe

shoco
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shoco » 01 Feb 2007, 21:40

Danr,

Da search pe google la Kaitumi River si o sa vezi cine este Bjorn-ul nostru.

:lol::lol1:

Scrie răspuns