recomandare mulineta incepator clasa 8-9
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
recomandare mulineta incepator clasa 8-9
va salut... am un batz de 2,7 m din clasa de mai sus..
as vrea sa incepsahnuruiesc la avat si stiuca...
recomandati-mi o mulineta ptr un incepator, si un fir pentru ea...
locul de pescuit...dunarea
- kuin tauti
- veteran
Re: recomandare mulineta incepator clasa 8-9
da da !nu m-am gindit... buna filozofia asta spinn...laurul scrie:va salut... am un batz de 2,7 m din clasa de mai sus..
adica iei joarda...
apoi pt ea iei mulineta...
si pt molineta cumperi fir
si dai colo... pe cel mai scurt piriu din tzara ...

ok !
spor la treaba !

Re: recomandare mulineta incepator clasa 8-9
batul l-am mostenit de la tata...care nu era pescar de fly...kuintautti scrie:da da !nu m-am gindit... buna filozofia asta spinn...laurul scrie:va salut... am un batz de 2,7 m din clasa de mai sus..
adica iei joarda...
apoi pt ea iei mulineta...
si pt molineta cumperi fir
si dai colo... pe cel mai scurt piriu din tzara ...![]()
ok !
spor la treaba !
scuzati stangaciile de exprimare...mi-ar prinde bine sfaturi..nu caterinca.
@jones...multumesc frumos
Caterinca e oarecum ce itnrebi tu pentru ca...
la msuca pleci de la muste, apoi alegi firul care sa iti duca musca , apoi batul care sa duca firul si mulineta e aia care accesorizeaza batul ca sa nu tii firul in buzunar si sa mai si ai, daca se paote, frana...
Tu esti in situatia inc are ai un bat, nu se stie ce si cum, si intrebi de mulineta, care e ultima ca importanta...
Trebuie sa cauti un fir pentru bat, cu care sa poti lansa ceva, adica destul de mult in cazul dunarii...apoi vezi daca snurul ala iti duce mustele necesare pt pestii vizati....apoi iei si tu o mulineta acolo, de care iti permiti...
la msuca pleci de la muste, apoi alegi firul care sa iti duca musca , apoi batul care sa duca firul si mulineta e aia care accesorizeaza batul ca sa nu tii firul in buzunar si sa mai si ai, daca se paote, frana...
Tu esti in situatia inc are ai un bat, nu se stie ce si cum, si intrebi de mulineta, care e ultima ca importanta...
Trebuie sa cauti un fir pentru bat, cu care sa poti lansa ceva, adica destul de mult in cazul dunarii...apoi vezi daca snurul ala iti duce mustele necesare pt pestii vizati....apoi iei si tu o mulineta acolo, de care iti permiti...
- semlecangheorghe
- veteran
Salut,si eu sint incepator ca si tine...Si tot asa am o lanseta cls 8,scierra,de 2.7m.La recomandarea unora mai avansati ca si mine am cumparat mulineta asta ,insa de cls 7-9;
http://avantajulpescarului.ro/mulinete_ ... purist-6-7
- Nu de la magazinul acesta ,din alta parte.Am zis ca pentru un incepator ca mine este perfecta...Acuma mai avem de asteptat o vreme sa le incercam...,
http://avantajulpescarului.ro/mulinete_ ... purist-6-7
- Nu de la magazinul acesta ,din alta parte.Am zis ca pentru un incepator ca mine este perfecta...Acuma mai avem de asteptat o vreme sa le incercam...,
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
criteriul principal pe care se alege o mulineta de fly e greutatea,ar fi si frana dar la noi nu e chiar de extrema importanta,pentru mine e important si criteriul estetic,modul in care suna sau nu,etc-fiindca consider ca ma respect prefer sa nu imi iau caraitoare si alte c*caturi,prefer sa strang si sa dau un ban in plus.Se poate vorbi de mulinete de fly(dupa parerea mea)de la Okuma Slv in sus. Si Jenzi sta ok la capitolul greutate.