Si tu crezi ca te ie cineva in serios?semlecangheorghe scrie: ..D-apoi,in timpul ala,cit am filfiit io prin er,am vazut ca nu-i greu a te juca cu vectorii cind nainte cind 'napoi..eh..joaca de copchil...pun pariu ca si fiu-meu lanseaza din prima...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Si tu crezi ca te ie cineva in serios?semlecangheorghe scrie: ..D-apoi,in timpul ala,cit am filfiit io prin er,am vazut ca nu-i greu a te juca cu vectorii cind nainte cind 'napoi..eh..joaca de copchil...pun pariu ca si fiu-meu lanseaza din prima...
colaps scrie:lordul mustelortare asta ... o notez ca-mi trag o semnatura demna de razboiul ... mustelor .
oricum povestioara e simpatica . pacat ca nu s-a finalizat cu o captura , desi era aproape imposibil , din mai multe puncte de vedere da` noah ... sa zicem
1 . stationarul
2. spining
3. baitcasting
4.fly
E ca la blocul cu patru etaje...cind stai la 4 nu-ti mai sarea nimeni in cap, numai ca de o vreme se mai face un etaj si apar probleme la mansarda..
Inteleg rabdarea dar nu merge fara snur.semlecangheorghe scrie:Le iau pe rind..
Am dat cu textil de 15 lb pentru ca atunci imi luasem lanseta si mulineta si nu mai aveam rabdare pina vine snurul,snur cari nu se gaseste asa pe toate gardurile,ca si textilele pentru spinn ori cast..
Dasemlecangheorghe scrie: Referitor la serioziatea topicurilor...adik sa inteleg ca voi frai...pardon,fly-erii,aveti voie sa veniti pe topicuri pur tehnice,unde se vorbeste serios, despre 'jucarii',si sa va bateti joc si sa intoarceti cu susu-n jos subiectu',si cind vine unu' copiindu-va voua atitudinea,ala ii...'ridicol'??
Eusemlecangheorghe scrie: Si cine zice asta??
Nu. Daca chiar vrei sa afli ceva intreaba si ti se va raspunde.semlecangheorghe scrie:Nah,v-am stirnit destul???
Bla blasemlecangheorghe scrie:Sinteti la serva ,hai sa vedem intoarceti pe dos topicurile voastre de fly,cum le intoarceti pe dos pe celelalte??
Am retinut.semlecangheorghe scrie:Retine ca ,eu personal dau p-acilea din an in pasti...si sper ca ati inteles scopul si durata scurtei mele treceri prin ograda voastra..Pa..
io cred ca era textilu' cam gros.Tavi scrie:De ce ai speriat avatu? Asta era? Habar n-am, pot fi o groaza de motive...