problema de incepator

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 26 Iul 2008, 16:58

Adi draga pe la noi pe la sibiu la cei care dau la rima la pastrav li se spune RIMACI ,iar ca scorobete bui nevoie de cel natural ca este si artificial si da randam,ent cu mult peste cel natural ok :roll:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 28 Iul 2008, 09:44

stiuca scrie:Fario te ROG care vrea SI POATE sa dea la SNUR ,nui descuraja te rog iar daca vreisa dai la buldo iti recomand cel din pluta ok Trimite un mesaj cu adresa ta de email si iti trimit poza cu ce spun ok :explode:
Domnu' Stiuka, tot respectu! Asa e, nu trebuie descurajat nici un muscar....mea culpa!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 28 Iul 2008, 09:46

stiuca scrie:Adi draga pe la noi pe la sibiu la cei care dau la rima la pastrav li se spune RIMACI ,iar ca scorobete bui nevoie de cel natural ca este si artificial si da randam,ent cu mult peste cel natural ok :roll:

Rimaci? hahaha, funny! Atunci accept si eticheta asta in momentele cand il tentez pe tizul meu fario cu rame. Desi prefer lacustele si greierii iar despre corobete ce sa zic? Cel natural e muuuuult mai eficient decat ruda sa artificiala, nu de alta dar poti lasa pestele 10 secunde sa inghita. Cu artificiala ai maxim 2 secunde!

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 30 Iul 2008, 22:06

Fario_nebunu scrie:... despre corobete ce sa zic? Cel natural e muuuuult mai eficient decat ruda sa artificiala, nu de alta dar poti lasa pestele 10 secunde sa inghita. Cu artificiala ai maxim 2 secunde!
ei na ! pai tocmai ! tu singur zici ca e mai productiva artificiala,...
in 2 secunde... in 10 secunde deja poti prinde vreo 3-4,... asta presupunand ca mai pierzi ceva timp intre ei, ca doar n-ai norma.. :D
sau daca prinzi numa' unu' in doua secunde,.. abia iti ramane mai mult timp liber la dispozitie,... cumulat pe luna iti dai seama cat timp se aduna,... si asta poate fi tot considerat numa' concediu :lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 30 Iul 2008, 22:18

Fario_nebunu scrie:Desi prefer lacustele si greierii iar despre corobete ce sa zic? Cel natural e muuuuult mai eficient decat ruda sa artificiala, nu de alta dar poti lasa pestele 10 secunde sa inghita. Cu artificiala ai maxim 2 secunde!
Fario, tu ai nevoie de 10 (zece) secunde ca sa intepi un biet pastrav? :shock:
Si doua secunde ti se pare putin? Nu te descurci?
Asta numesti tu eficienta?
Cred ca denumirea corecta e mana de lemn :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 31 Iul 2008, 10:16

miky scrie:
Fario_nebunu scrie:... despre corobete ce sa zic? Cel natural e muuuuult mai eficient decat ruda sa artificiala, nu de alta dar poti lasa pestele 10 secunde sa inghita. Cu artificiala ai maxim 2 secunde!
ei na ! pai tocmai ! tu singur zici ca e mai productiva artificiala,...
in 2 secunde... in 10 secunde deja poti prinde vreo 3-4,... asta presupunand ca mai pierzi ceva timp intre ei, ca doar n-ai norma.. :D
sau daca prinzi numa' unu' in doua secunde,.. abia iti ramane mai mult timp liber la dispozitie,... cumulat pe luna iti dai seama cat timp se aduna,... si asta poate fi tot considerat numa' concediu :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: Miky, esti cel mai tare din parcare!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 31 Iul 2008, 10:17

Tavi scrie:
Fario_nebunu scrie:Desi prefer lacustele si greierii iar despre corobete ce sa zic? Cel natural e muuuuult mai eficient decat ruda sa artificiala, nu de alta dar poti lasa pestele 10 secunde sa inghita. Cu artificiala ai maxim 2 secunde!
Fario, tu ai nevoie de 10 (zece) secunde ca sa intepi un biet pastrav? :shock:
Si doua secunde ti se pare putin? Nu te descurci?
Asta numesti tu eficienta?
Cred ca denumirea corecta e mana de lemn :lol:
Tavi, la momeala naturala e bine sa lasi 6-10 secunde pana intepi ca sa te asiguri ca a pastruns acul spre gatlej. Altfel vei avea multe rateuri, pestele fiind agatat superficial in buza. Asta am vrut sa spun!

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 31 Iul 2008, 10:20

stiuca scrie:Adi draga pe la noi pe la sibiu la cei care dau la rima la pastrav li se spune RIMACI ,iar ca scorobete bui nevoie de cel natural ca este si artificial si da randam,ent cu mult peste cel natural ok :roll:
cu mine vorbesti? :roll:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 31 Iul 2008, 10:27

Adi_ scrie:
cu mine vorbesti? :roll:
Ahaaaaaa, deci ai folosit si tu rama, nu? De aceea te-ai simtit vizat! Interesting, mda! :lol:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 31 Iul 2008, 10:48

nu m-am simtit vizat, doar ca si-a inceput mesajul cu "Adi" si ma gandeam ca mi se adreseaza mie, cu toate ca n-am zis nimic de rama pe topicu asta...
si DA, am dat cu rama, dar nu la pastrav :)
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Scrie răspuns