Pescuit in Orasul CLUJ
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Pescuit in Orasul CLUJ
Salut
ma gandeam sa incerc in Cluj, pe Somes, in zona aia din spatele Salii Sporturilor (vis-a-vis de restaurantul Sinaia). Ati incercat careva pe acolo? merge un streamer, ceva? eventual cu nimfa dupa scobar?
multumesc
ma gandeam sa incerc in Cluj, pe Somes, in zona aia din spatele Salii Sporturilor (vis-a-vis de restaurantul Sinaia). Ati incercat careva pe acolo? merge un streamer, ceva? eventual cu nimfa dupa scobar?
multumesc
God Grant that I may live to xxx until my dying day, And when it comes to my last cast
I most humbly pray, When in the Lord's safe landing net I'm peacefully asleep,That in His mercy I be judged As big enough to keep.
I most humbly pray, When in the Lord's safe landing net I'm peacefully asleep,That in His mercy I be judged As big enough to keep.
Samurai-san,samurai scrie:Salutari am pescuit acolo la musca ! clean cit cuprinde !in partea dinspre sinaia si dat spre insula ,dar m-am cam plictisit de peisaj repede vorba colegului !!!! Va salut din USA !!! SPOR LA TREABA ! FIR INTINS !!!
cand ai pescuit acolo?
Cu ce musca ai dat, ai intrat si in apa?
merci
Servus Attila!samurai scrie:Salutari am pescuit acolo la musca ! clean cit cuprinde !in partea dinspre sinaia si dat spre insula ,dar m-am cam plictisit de peisaj repede vorba colegului !!!! Va salut din USA !!! SPOR LA TREABA ! FIR INTINS !!!
Cum mere pescuitul in State? Sau n-ai fost?
Pe Somes la Sala Sp e mult clean, deci ar trebui sa mearga cam aceleasi muste care merg si mai sus, la Gilau, etc.
Am vazut ca seara se ridica multi.
Salut !Mihai , ma sa fiu sincer nu am prea avut vreme de pescuit pe aici pina acuma dar ,am fost de 2 ori prin Virginia odata unde am luat niste BASS si de 2 ori pe lacul MONTICELO unde am lovit un crap de 85 de cm pe care l-am si pus aici pe site la [Rapitori.ro],acuma sint in Baton Rouge Louisiana si chiar ieri am fost pina in golful Mexic la un mic pescuit din barca am pus in cirlig un crab intreg si rezultat una bucata RED BULL asa ii zice la peste de 12 kg si CATH xxx la greu dar alea le-am prins cu niste pesti taiati in doua ,in concluzie peste cit cuprinde dar timp !!!!!!!!!..........
Sa imi dai adresa de email sa iti trimit poze cu pesti !!!
:):)
SAIONARAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ADRESA MEA - samuraio73@yahoo.com
Sa imi dai adresa de email sa iti trimit poze cu pesti !!!

SAIONARAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ADRESA MEA - samuraio73@yahoo.com