Pescuit in Orasul CLUJ

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
muscarul
utilizator constant
utilizator constant

Pescuit in Orasul CLUJ

Mesaj de muscarul » 03 Apr 2005, 10:10

Salut
ma gandeam sa incerc in Cluj, pe Somes, in zona aia din spatele Salii Sporturilor (vis-a-vis de restaurantul Sinaia). Ati incercat careva pe acolo? merge un streamer, ceva? eventual cu nimfa dupa scobar?
multumesc
God Grant that I may live to xxx until my dying day, And when it comes to my last cast
I most humbly pray, When in the Lord's safe landing net I'm peacefully asleep,That in His mercy I be judged As big enough to keep.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 03 Apr 2005, 11:54

Zona are mult scobar si clean. N-am incercat. Nu ma atrage. O fi de vina "frumusetea" peisajului!

RIon
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RIon » 13 Iul 2006, 21:27

A pescuit cineva acolo, totusi?
Cu ce rezultat?

alex dan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alex dan » 14 Iul 2006, 00:19

sincer...ma bate gandul sa scot feederul acolo odata.

in schimb pe lacul Gheorgheni intra biban la twister mic :wink: io am fost anu asta si am luat vreo 4, 5 in 3ore. distractie chiar daca nu sunt multi ... si oricum eu inca nu sunt expert.
dar pot fi surprize placute, este si salau acolo.

samurai
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de samurai » 13 Sep 2006, 06:19

Salutari am pescuit acolo la musca ! clean cit cuprinde !in partea dinspre sinaia si dat spre insula ,dar m-am cam plictisit de peisaj repede vorba colegului !!!! Va salut din USA !!! SPOR LA TREABA ! FIR INTINS !!!

RIon
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RIon » 18 Sep 2006, 10:17

samurai scrie:Salutari am pescuit acolo la musca ! clean cit cuprinde !in partea dinspre sinaia si dat spre insula ,dar m-am cam plictisit de peisaj repede vorba colegului !!!! Va salut din USA !!! SPOR LA TREABA ! FIR INTINS !!!
Samurai-san,

cand ai pescuit acolo?
Cu ce musca ai dat, ai intrat si in apa?
merci

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 18 Sep 2006, 10:39

samurai scrie:Salutari am pescuit acolo la musca ! clean cit cuprinde !in partea dinspre sinaia si dat spre insula ,dar m-am cam plictisit de peisaj repede vorba colegului !!!! Va salut din USA !!! SPOR LA TREABA ! FIR INTINS !!!
Servus Attila!
Cum mere pescuitul in State? Sau n-ai fost?

Pe Somes la Sala Sp e mult clean, deci ar trebui sa mearga cam aceleasi muste care merg si mai sus, la Gilau, etc.
Am vazut ca seara se ridica multi.

RIon
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RIon » 18 Sep 2006, 11:34

M-am scos...
duc nevasta si copilul la plimbare, si eu fac casting acolo :)
Doar ca mi-e teama sa nu las mustele agatate....am lasat vreo 3 lingurite acum vreo 2 luni :(

samurai
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de samurai » 19 Sep 2006, 06:43

Salut !Mihai , ma sa fiu sincer nu am prea avut vreme de pescuit pe aici pina acuma dar ,am fost de 2 ori prin Virginia odata unde am luat niste BASS si de 2 ori pe lacul MONTICELO unde am lovit un crap de 85 de cm pe care l-am si pus aici pe site la [Rapitori.ro],acuma sint in Baton Rouge Louisiana si chiar ieri am fost pina in golful Mexic la un mic pescuit din barca am pus in cirlig un crab intreg si rezultat una bucata RED BULL asa ii zice la peste de 12 kg si CATH xxx la greu dar alea le-am prins cu niste pesti taiati in doua ,in concluzie peste cit cuprinde dar timp !!!!!!!!!..........

Sa imi dai adresa de email sa iti trimit poze cu pesti !!! :):):)
SAIONARAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ADRESA MEA - samuraio73@yahoo.com

Scrie răspuns