permise pescuit pe ape de munte 2012......?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- alexandru varga
- utilizator constant
permise pescuit pe ape de munte 2012......?
ce se stie despre el,si cit va costa la anul?am intales de la noi la asociatie ca pina la sfirsitul anului se pot depune scrisori de intentie de concesionare a apelor de munte de catre asociatile doritoare la anpa,doar pentru apele la care renunta RNP.concluzie........? daca stiti ceva concret si pretul la permise de o parte si de alta? salutari si sa ne auzim numai de bine.
- alexandru varga
- utilizator constant
http://www.lege-online.ro/lr-ORDIN-497- ... 6686).html
Daca citesti acest ordin, te lamuresti cite ape are RNP-ul.
Daca citesti acest ordin, te lamuresti cite ape are RNP-ul.
-
- senior
Re: permise pescuit pe ape de munte 2012......?
RNP a fost preluata de Ministerul Agriculturii si sunt persoane in acest minister care se pare ca vor sa se renunte la administrarea apelor de munte. Sa ne rugam sa reuseasca.
Asta ar presupune ca RNP sa fie cea mai rea dintre toate relele; dar tare mi-e ca exista si alti administratori mai rai de-atat... de exemplu ANPAfilip_pescuitorul scrie:RNP a fost preluata de Ministerul Agriculturii si sunt persoane in acest minister care se pare ca vor sa se renunte la administrarea apelor de munte. Sa ne rugam sa reuseasca.

[quote="filip_pescuitorul"]RNP a fost preluata de Ministerul Agriculturii si sunt persoane in acest minister care se pare ca vor sa se renunte la administrarea apelor de munte. Sa ne rugam sa reuseasca.[/quote]
Din cate stiu eu a fost doar o intentie, pana la urma cum e?
Eu stiu ca a ramas la mediu.
Este adevarat ca am ramas in urma cu noutatile de 2 zile.
Din cate stiu eu a fost doar o intentie, pana la urma cum e?
Eu stiu ca a ramas la mediu.
Este adevarat ca am ramas in urma cu noutatile de 2 zile.

- johnnybravo
- Moderator
pt apele din CS: cerna, minis, caras pot pescui cu permisul standard ANPA? sau imi trebuie autorizatie/zi ? daca da, de unde o iau? se poate da pe loc la apa?
Da in Caras-Severin sunt niste ape
Cand am fost in cheile Carasului am vazut pastravi mari
Eram doar la plimbare prin chei, fara bat. Defapt nici nu stiu daca se poate pescui in chei, cred ca e declarat rezervatie.

Cand am fost in cheile Carasului am vazut pastravi mari