Pentru cei cu adevarat interesati de kestii ce arata REAL!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Salut,MihaiV scrie:Evident ca nu e burete uzual. In engleza ii zice "foam". Intr-adevar buretele e mai degraba o spuma care absoarbe apa, in timp ce spuma pentru muste e mai speciala, nu absoarbe apa si e mai tare. Exista in reteaua Energofish si la unele magazine care se aprovizioneaza de la ei. Se mai pot face adaptari din anumiti shlapi sau alte chestii.
Eu am incercat din spuma de pe spatele "mouse pad"-ului, pentru greieri de clean, evident culoare neagra - cu mentiunea ca pe lac va trebui gresat cu silicon/(la Arrow gasesti produse de Cormoran).

Narcis
- redkid
- utilizator constant
Eu folosesc ceva chestie pt. izolat cred... e o spuma cu o parte lucioasa si una "lipicioasa", ce se pune la usi si ferestre(cred) E foarte fain de lucrat cu ea, dar daca tragi prea tare de ea, si o intinzi nu mai pluteste asa bine.. (logic
)
In afara de gandacei,lacuste, pentru clean,mai folositi la ceva ??

In afara de gandacei,lacuste, pentru clean,mai folositi la ceva ??
Servus Mihai, hai sa-mi dau cu parerea si eu. Daca eu as fi pus sa fac asa ceva as taia burete f. fin conic apoi as face segmentele corpului cu ata subtire apoi as acoperi buretele cu gutaperca aplicata in 2-3 straturi succesive eventual gata colorata sau culoarea realizata ulterior. Buretele i-ar conferii suficient aer ca sa fie f. usoara gutaperca ar da rezistenta si aspecrul cit mai natural si adera la burete ca si cum ar fi timbru de scrisoare.
Dady
Dady
Corect. Dar ce-i aceea gutaperca?Dady scrie:Servus Mihai, hai sa-mi dau cu parerea si eu. Daca eu as fi pus sa fac asa ceva as taia burete f. fin conic apoi as face segmentele corpului cu ata subtire apoi as acoperi buretele cu gutaperca aplicata in 2-3 straturi succesive eventual gata colorata sau culoarea realizata ulterior. Buretele i-ar conferii suficient aer ca sa fie f. usoara gutaperca ar da rezistenta si aspecrul cit mai natural si adera la burete ca si cum ar fi timbru de scrisoare.
Dady
Personal nu-s pasionat de "supra-realism" fiindca am remarcat ca imitatiile prea perfecte nu prind peste. Plus ca nu merita pierdut mai mult de 5 minute cu legatul unei muste pe care sa o pescuiesti. Daca e pentru panoplie sau concursuri de frumusete, atunci e altceva.