P?str?v la Streamer

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

Scrie răspuns
andreifishing
utilizator constant
utilizator constant

P?str?v la Streamer

Mesaj de andreifishing » 23 Mai 2015, 22:22

Salut,
Anul trecut am v?zut ni?te pescari, sau mai bine spus braconieri, care pescuiau la p?str?v cu pe?ti?ori ?i aveau capturi s?n?toase. Ei bine eu vreau s? fac acela?i lucru,(spus pu?in for?at), doar c? vreau s? fie legal ?i ARTIFICIAL.
M-am gândit s? folosesc ni?te streamere asem?n?toare pe?ti?orilor folosi?i. Dup? ce m-am interesat pu?in, am aflat cu ce pe?ti?ori pescuiau, ?i cum îi foloseau,(ei atunci nu au vrut s? îmi spun? nimic, mi-au ar?tat doar dou? trei buc??i ca s? se mândreasc? ?i s-au f?cut nev?zu?i, nu îi cuno?team). Se pare c? pe?tele utilizat era boi?teanul,( sau cr?ietele), numit de biologi: Phoxinus phoxinus
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... Vltava.jpg
Prindeau exemplare mici de maxim 4 cm ?i le puneau pe cârlige mari de 4-6, utilizau strun? groas?,monofilament, de 0,4-0,5 pe o varg? de 5-6m.
Ce streamere cunoa?te?i care ar putea s? imite ace?ti pe?ti? Un site de unde le-a? putea achizi?iona ar fi perfect, chiar foarte perfect dac? ar fi ?i barbless :D
Alte tipuri de streamere bune? Ceva imagini v? rog!
Mul?umesc mult ?i a?tept p?reri.

MuskMd
veteran
veteran

Re: P?str?v la Streamer

Mesaj de MuskMd » 24 Mai 2015, 19:50

Imagine

Imagine

ambele modele au fost...mereu in actiune cum zice gigel :lol: :lol:

decat sa te chinui pe aci sau sa dai multi bani pe ele iti cumperi un bucktail , o coada de vulpe alba , neste iepure tabacit si te apuci de legat...
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

andreifishing
utilizator constant
utilizator constant

Re: P?str?v la Streamer

Mesaj de andreifishing » 02 Iun 2015, 18:13

MuskMd scrie:
ambele modele au fost...mereu in actiune cum zice gigel :lol: :lol:

decat sa te chinui pe aci sau sa dai multi bani pe ele iti cumperi un bucktail , o coada de vulpe alba , neste iepure tabacit si te apuci de legat...
Îmi place foarte mult primul streamer. Am s? îmi cump?r câteva materiale ?i am s? încerc s? îl reproduc :D

Scrie răspuns